Home Lifestyle Tati uit ‘Blind Getrouwd’ na alle kritiek: ‘Het is confronterend om mezelf...

Tati uit ‘Blind Getrouwd’ na alle kritiek: ‘Het is confronterend om mezelf bezig te zien’

Zelf geeft ze toe dat ze op momenten iets enthousiaster had kunnen reageren.

blind getrouwd
© VTM

Dat ze op Twitter geen blad voor de mond nemen, moeten we jullie uiteraard niet meer vertellen. Tatiana uit ‘Blind Getrouwd’ krijgt het alvast al enkele weken hard te verduren op sociale media. In een interview met TV Familie vertelt Tati hoe ze omgaat met deze bikkelharde commentaren.

Tatiana en Laura krijgen het in ‘Blind Getrouwd’ hard te verduren op sociale media. Op hun trouwdag kregen we van VTM twee spontane en jonge vrouwen te zien, maar eens ze van het vliegtuig stapten, daalde de temperatuur ver onder nul. De reacties op Twitter zijn dan ook niet mals. Tati krijgt alvast heel wat verwijten naar haar hoofd geslingerd en daar reageert ze deze week op in een interview met TV Familie. ‘Hier was ik zó bang voor’, aldus Tatiana.

Het is duidelijk dat de mensen erg hard zijn voor mij. Ik had me er nochtans proberen tegen te wapenen.

Hoewel ze weg probeert te blijven van sociale media kan de ‘Blind Getrouwd’-kandidate de stormloop aan negatieve reacties niet ontwijken. Ze had zich nochtans voorgenomen om de commentaren niet te lezen, maar dat is anders uitgedraaid. ‘Het viel niet te negeren. Mijn vrienden hebben die negatieve reacties voor mij gefilterd, maar dan nog. Het is duidelijk dat de mensen erg hard zijn voor mij. Ik had me er nochtans proberen tegen te wapenen’.

Nieuwe start

In haar interview met TV Familie geeft ze eerlijk toe dat al die kritiek haar veel pijn gedaan heeft. Ze vraagt de kijkers dan ook om twee keer na te denken voor ze negatieve reacties plaatsen. ‘Hoe mensen thuis soms reageren in een situatie, dat komt niet op tv. Bij mij wel, dat is een groot verschil en maakt je helaas online een makkelijk slachtoffer’, vertelt Tati verder.

Verder kwamen niet alleen de commentaren hard aan, want voor Tatiana waren ook de beelden zelf erg moeilijk om te zien. Ze is er zich dan ook volledig van bewust dat ze hard overkomt. ‘Het is confronterend om mezelf bezig te zien op tv, maar ik weet nu dat ik op momenten iets enthousiaster moet reageren’.

Of er betere tijden in zicht zijn voor Tatiana en Lothar? Ze keken er alleszins naar uit om naar huis te gaan. Op huwelijksreis misten ze vooral het contact met hun omgeving en het feit dat ze niet met vrienden of familie konden praten. Het koppel zag hun thuiskomst in België als een nieuwe start om elkaar beter te leren kennen in het echte leven. Of dat effectief het geval zal zijn, valt natuurlijk nog even af te wachten…

Bron: TV Familie

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.