Home Lifestyle Food GESPOT: de tacro combineert het beste van de Mexicaanse en Franse keuken

GESPOT: de tacro combineert het beste van de Mexicaanse en Franse keuken

Wij halen alvast de hashtag #foodtrend boven!

Tacro
© Instagram @vivelatarte/kqedbayareabites

Anno 2017 strooiden we glitters in onze cappuccino, smeerden we unicornpasta op onze boterham en maakten we van onze traditionele milkshakes ware caloriebommen. Ondertussen ligt de eerste maand van 2018 bijna achter ons, dus hoog tijd voor een nieuwe foodtrend. Enter: de tacro.

Heb jij een reisje naar San Francisco gepland? Dan moet je zeker eens langs bakkerij Vive Le Tarte passeren, want daar staat de allernieuwste foodtrend – de tacro – op de menukaart. Deze lekkernij combineert een croissant uit de Franse keuken met een culinaire vulling uit Mexico.

Best of both worlds

Voor deze nieuwe trend wordt een croissant opgevuld met onder andere maïs, vlees, rode ui, radijzen, avocado, tuinkers en een schijfje limoen.

De tacro is ondertussen al een ware hype op Instagram, en volgens ons is het een kwestie van tijd voor dit hapje in België zal verschijnen. Het ziet er alvast uit om duimen en vingers bij af te likken. Njammie!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.