Home Lifestyle Food WOW: deze unicorn milkshake is een droom die uitkomt voor foodies én...

WOW: deze unicorn milkshake is een droom die uitkomt voor foodies én unicorn lovers

De ultieme freakshake is werkelijkheid geworden

Instagram: @newterritoriesny
Holy moly! Wij dachten dat de hele unicorn-hype zijn beste tijd intussen wel had gehad, maar dat was buiten deze unicorn milkshakes gerekend. Deze knotsgekke freakshakes proeven, kan sinds kort in… New York. Waar anders?

Freakshake + unicorns = unicorn milkshake

Fan van de zogeheten freakshakes én van unicorns? Dan is deze unicorn milkshake jouw ultieme dream come true. 
 

De milkshakes in kwestie zijn verkrijgbaar bij New Territories in New York. Het ijssalon opende nog geen maand geleden de deuren en toch schuiven er dagelijks honderden mensen aan om de freakshake in unicornkleurtjes te proeven (en uiteraard ook te Instagrammen). 
 


De ingrediëntenlijst: van aardbeienroomijs tot vlinders

De unicorn milkshake wordt gemaakt op basis van melk en aardbeienroomijs. De glazen bokaal waarin de shake wordt geserveerd, wordt eerst gevuld met ube, een Filipijns dessert van paarse zoete aardappelen die eerst gekookt en dan gepureerd worden samen met gecondenseerde melk en boter.
 

Vervolgens wordt de mix van melk en aarbeienijs erbij gegoten. Het drankje wordt afgewerkt met slagroom, felgekleurde sprinkles, zoete spekjes en zelfs een decoratievlinder
 

Een streling voor het oog en gegarandeerd een groot succes op Instagram, maar echt handig om te eten, lijkt zo'n unicorn milkshake ons toch niet…
 

Lees ook:Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.