Home Lifestyle T-SHIRT TIME: de ‘Jersey Shore’-reünie begint volgende week al!

T-SHIRT TIME: de ‘Jersey Shore’-reünie begint volgende week al!

Maar we tellen maar vijf housemates in de teaservideo?!

E! Entertainment deelde net een eerste sneak peek van de ‘Jersey Shore’-reünie, en die maakt ons blij en triest tegelijk. Het goede nieuws is dat we nog maar een dikke week moeten wachten op de eerste aflevering van ‘Reunion Road Trip’, het slechte nieuws is dat er maar vijf housemates lijken terug te keren naar de Shore.

Vinny? Deena? Ronnie?

Vanaf zondag 20 augustus zijn de guido’s en guidettes van het legendarische ‘Jersey Shore’ opnieuw op het kleine scherm te zien. In de teaser die E! Entertainment op de wereld losliet, zien we dat Pauly D, Mike ‘The Situation’, Nicole oftewel Snooki, Jenni oftewel JWoww en Sam samen op roadtrip vertrekken. Maar…waar is de rest van de bende?

Je kan de video honderd keer opnieuw bekijken, je zal Vinny, Deena en Ronnie niet vinden. Nochtans zijn die eerste twee wél te zien in de Burger King-reclame die de ‘Jersey Shore’-familie in juli opnam, en in verschillende foto’s en video’s die op social media verschenen en de geruchten over een reünie aanwakkerden. We vermoeden (en hopen) dat de twee de groep in een latere aflevering zullen vervoegen. ‘Jersey Shore’ zonder de bromance tussen Vinny en Pauly en zonder de twee meat balls, is gewoon geen ‘Jersey Shore’.

REUNION TIME 💃🏽❤

A post shared by Nicole "Snooki" Polizzi (@snooki) on

In het geval van Ronnie begint het er toch heel erg op te lijken dat hij niet meedoet aan ‘Reunion Road Trip’. Hoewel de kleerkast onlangs op Instagram (onrechtsreeks) beweerde dat hij wel degelijk te zien zou zijn in de reünie, is hij noch in deze video, noch op de sociale media van de anderen terug te vinden. Misschien wou Sam enkel meedoen als haar ex Ronnie geen deel zou uitmaken van het programma? Gewoon een gokje. Of misschien verschijnt Ronnie ook gewoon wat later in het programma. We houden je op de hoogte!

Meer programma’s om naar uit te kijken:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.