Home Lifestyle Food TIP: geniet op 15 augustus van een voorsmaakje van ‘Bake Off Vlaanderen’

TIP: geniet op 15 augustus van een voorsmaakje van ‘Bake Off Vlaanderen’

En bekijk hier alvast een korte preview van het programma

Bake Off Vlaanderen
VIER

15 augustus is een feestdag, en dat moet natuurlijk uitgebreid gevierd worden. Heb jij die dag nog niets te doen? Zak dan af naar de Antwerpse Bar Noord voor een voorsmaakje van ‘Bake Off Vlaanderen’. Dat hoef je ons geen twee keer te zeggen!

De Britse serie ‘The Great British Bake Off’ bestaat ondertussen al zo’n zeven jaar en nu heeft het populaire tv-format ook zijn weg naar België gevonden. In december kon je je al inschrijven voor ‘Bake Off Vlaanderen’ en de eerste aflevering komt stilaan dichterbij.

Ready for take-off

Op dinsdag 15 augustus kan je namelijk een voorsmaakje krijgen én dat mag je heel letterlijk nemen. Je krijgt de eerste beelden te zien, kan de juryleden ontmoeten én je kan meteen ook leuke ideetjes opdoen tijdens de verschillende bakdemonstraties.

Bake Off Vlaanderen’ wordt dit najaar uitgezonden op VIER en wordt gepresenteerd door Wim Opbrouck. In het programma krijgt de acteur ook het gezelschap van twee juryleden, namelijk Patissier Herman Van Dender en foodie Regula Ysewijn. Wij zijn alvast héél benieuwd.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.