https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle ZIEN: Sharon en Esmee gaan dik tegen hun zin kamperen in nieuw...

ZIEN: Sharon en Esmee gaan dik tegen hun zin kamperen in nieuw MTV-programma ‘Double Trouble’

Op het eerste zicht wordt dit programma exact wat we verwachtten...maar dan een tikkeltje slaapverwekkender.

Liefhebbers van plat entertainment weten dat ze altijd bij MTV terecht kunnen. Dat is in het nieuwe televisieseizoen niet anders. MTV België en Nederland releasten net de eerste teaser van ‘Double Trouble’, het programma met de gekke tweeling uit ‘Ex On The Beach Double Dutch’, en het is helemaal wat je verwachtte…maar dan een tikkeltje slaapverwekkender.

Op de camping

Laat ons eerlijk zijn: ‘Ex On The Beach Double Dutch’ was geen programma dat je zonder smartphone doorkwam. Waarschijnlijk keek jij – net als ons – gedurende driekwart van de afleveringen met één oog op je telefoon en het ander op de televisie, totdat Yoshi weer uit z’n slof schoot, Chiara de extensions van Alisa uittrok of de tweeling nog maar eens een domme uitspraak aan hun conto toevoegde.

Voor ‘Double Trouble’ verwachten we na het zien van de volgende video hetzelfde: weinig boeiende beelden waar je om één of andere reden toch naar blijft kijken, omdat er plots een gouden momentje is. Nu ja, misschien oordelen we te snel. Kijk vooral even voor jezelf.

Zoals gehoopt en voorspeld, worden Esmee en Sharon dus naar een camping gestuurd, waar ze zich aanvankelijk allesbehalve thuis lijken te voelen. Wij zappen op 27 augustus om 22u sowieso naar MTV om te zien hoe het hen daar vergaat en of het programma het bekijken waard is. Mocht je geen zin of tijd hebben om zelf – al scrollend op je smartphone – te kijken, kan je hier sowieso terecht voor een verslagje en bijhorende commentaar. Graag gedaan!

Meer programma’s die binnenkort beginnen: