Home Lifestyle Hotspots STUDENTEN, UNITE: je kan weer blokken in de nachtclubs Ampere en Versuz

STUDENTEN, UNITE: je kan weer blokken in de nachtclubs Ampere en Versuz

© Red Bull

We zeggen het eigenlijk liever niet, maar de examenperiode is weer volop aan de gang en dat zullen we geweten hebben. Je mama stormt je kamer minstens vijf keer per dag binnen met een glas fruitsap en granolareep, de hond van de buren blaft erop los en je cursus? Die lijkt alleen maar dikker te worden. Heb jij ook dringend nood aan blokkende lotgenoten, een ruimte waar geen afleiding is én aan een paar toffe pauzes? Dan vrezen we dat je toch twee minuutjes tijd zal moeten maken om verder te lezen.

Net zoals vorig jaar kan je in de feestoorden Ampere en Versuz terecht om je tijdens de ‘Red Bull Study Club’ op je cursus te smijten. De nachtclubs openen voor de verandering ook overdag de deuren en overhalen studenten om de dansvloer op te gaan met hun boeken en markeerstiften. Je kan er de hele dag én nacht studeren en af en toe een pauze nemen, al zal het wel zonder knallende beats zijn.

Powerfood en -talks

Het zal er oorverdovend stil zijn, je kan er gebruikmaken van gratis wifi en elektriciteit, krijgt leuke goodies, water, thee, ijskoude Red Bulls én powerfood. Als dat geen unieke en aantrekkelijke blokspot is! En mocht dat nog niet genoeg zijn, komt er ook inspirerend volk over de (dans)vloer: avonturier Tom de Dorlodot komt vertellen hoe hij van zijn passie zijn beroep maakte en ook psycholoog en atleet Cédric Dumont komt een motiverend woordje uitleg geven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In de Ampère in Antwerpen kan je nog t.e.m. morgen (15 januari) terecht. Daarna verhuist de ‘Red Bull Study Club’ van 21 t.e.m. 23 januari naar Club Versuz in Hasselt. Meer informatie en de volledige planning vind je hier!

Lees ook: