Home Lifestyle Boeken BEVESTIGD: Stephenie Meyer brengt nieuw ‘Twilight’-boek ‘Midnight Sun’ uit

BEVESTIGD: Stephenie Meyer brengt nieuw ‘Twilight’-boek ‘Midnight Sun’ uit

En we hoeven er niet lang meer op te wachten!

twilight
© Summit Entertainment

Enkele dagen geleden wisten we jullie al te vertellen dat er een mysterieuze aftelklok te zien was op de website van ‘Twilight’-auteur Stephenie Meyer. De countdown zit er ondertussen op en wij hebben dan ook goed nieuws voor alle fans van Edward en Bella. ‘Midnight Sun’, een alternatieve versie van het eerste boek, komt er binnenkort al aan!

Echte ‘Twilight’-fans konden uiteraard niet wachten op bevestiging en gingen de voorbije dagen al op onderzoek uit. Zo werd er al snel een link gemaakt tussen de mysterieuze aftelklok en ‘Midnight Sun’. Het manuscript van ‘Midnight Sun’ verscheen twaalf (!) jaar geleden al, maar nadat er een groot deel online gelekt werd, besloot Stephenie Meyer om het niet langer uit te brengen. Het verhaal zelf is trouwens gebaseerd op het eerste boek, maar dit keer volgen we alles door de ogen van Edward.

Augustus 2020

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Toch lijkt de auteur na al die jaren van gedachten veranderd te zijn. Op haar website – die meteen crashte – laat ze vandaag namelijk weten dat het boek er toch komt. ‘Met veel enthousiasme kan ik jullie eindelijk vertellen dat “Midnight Sun” op vier augustus wordt uitgebracht. Het zijn gekke tijden en ik was eerst niet zeker of het wel het gepaste moment was om dit boek uit te brengen. Maar sommigen onder jullie zijn al zo lang aan het wachten dat het mij niet juist leek om het nog langer uit te stellen.’

Lees ook: