Home Lifestyle Boeken ‘Twilight’-auteur Stephenie Meyer lanceert mysterieuze countdown op haar website

‘Twilight’-auteur Stephenie Meyer lanceert mysterieuze countdown op haar website

Fans geloven dat het om ‘Midnight Sun’, een andere versie van het eerste boek, gaat.

twilight
© Summit Entertainment

Het eerste boek van ‘Twilight’ verscheen al in 2005, maar het lijkt erop dat het tijd is voor een trip down memory lane. Stephenie Meyer, auteur van de saga, lanceerde namelijk een aftelklok op haar website en fans zijn ervan overtuigd dat het iets met Edward Cullen en Bella Swan te maken heeft.

Twilight’, het eerste boek uit de saga, werd gepubliceerd in 2005. Het is ondertussen dus zo’n dikke vijftien jaar geleden dat we Edward Cullen en Bella Swan leerden kennen. Op de eerste film was het nog wachten tot 2008. Stephenie Meyer, de auteur van het populaire verhaal, zou weleens in een nostalgische bui kunnen zijn. Op haar website kan je momenteel namelijk een aftelklok zien. Gelukkig voor ons hoeven we niet al te lang in spanning af te wachten, want de klop loopt af op maandag 4 mei. Zo kunnen we de werkweek hopelijk met goed nieuws beginnen!

Midnight Sun

De countdown is heel wat fans niet ontgaan en op het Instagramaccount van Fickle Fish Films, haar productiebedrijf, staat er nog een mysterieuze foto van een sterrenhemel. De post zelf verwijst dan weer naar haar website waar binnen enkele dagen groot nieuws onthuld zal worden. De echte ‘Twilight’-fans kunnen uiteraard niet wachten tot na het weekend en gingen al op zoek naar enkele aanwijzingen.

View this post on Instagram

stepheniemeyer.com

A post shared by Fickle Fish Films (@ficklefishfilms) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zo ontdekten ze dat er in de code van de site een link zat naar stepheniemeyermidnightsun.com. De server zelf was op zijn beurt ook eigendom van het productiebedrijf Fickle Fish Films. ‘Midnight Sun’ was oorspronkelijk een andere editie van het eerste boek. Alleen beleefden we het verhaal door de ogen van Edward en niet door die van Bella. Helaas werden de eerste twaalf hoofdstukken gelekt in 2008 waardoor het boek nooit officieel werd uitgebracht. Al deelde Stephenie later wel een ruwe versie op haar website die bovendien nog steeds online staat. Toch lijkt het erop dat de auteur nu iets nieuws te vertellen heeft. Wij tellen dan ook ongeduldig af naar komende maandag!

Lees ook: