Home Lifestyle SPANNEND: HBO maakt vanavond de startdatum van het laatste ‘Game of Thrones’-seizoen...

SPANNEND: HBO maakt vanavond de startdatum van het laatste ‘Game of Thrones’-seizoen bekend

Eindelijk!

Voor ‘Game of Thrones’-fans is het spannend afwachten. HBO zal vanavond namelijk de exacte startdatum van het nieuwe en meteen ook het laatste seizoen van de populaire serie bekendmaken.

Begin deze week kregen we van de makers van ‘Game of Thrones’ al een eerste teaser te zien. Hier zagen we dat Daenerys Targaryen eindelijk haar opwachting maakt in Winterfell. Hier stelt Jon Snow haar voor de eerste keer aan zijn zus Sansa Stark voor. Een sleutelmoment uit het finaleseizoen van ‘Game of Thrones’, maar nu hebben ze bij HBO nog meer voor ons in petto.

Zo weten we namelijk al dat het laatste seizoen van de fantasyreeks in april van start gaat, maar vanavond wordt er een exacte datum aangekondigd. Dat heeft de zender zelf bekendgemaakt op Twitter. Net voor ze in Amerika ‘True Detective’ uitzenden, zullen ze de startdatum bekendmaken. Iets waar veel fans ontzettend naar uitkijken, want zij wachten al zo’n twee jaar op het achtste seizoen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer televisienieuws: