Home Lifestyle DOEN: schenk dankzij een kleine bijdrage de grootste cadeaubon ooit aan de...

DOEN: schenk dankzij een kleine bijdrage de grootste cadeaubon ooit aan de zorgsector

Doneren kan al vanaf € 1. Help jij mee om ze in de watten te leggen? ❤️

© Pexels

Elke avond applaudisseren, meekelen met ‘Walk On’ en witte lakens buiten hangen, we doen het met veel plezier om het zorgpersoneel te bedanken voor het heldenwerk dat ze verrichten. Omdat ook wij graag al die helden willen verwennen, zouden we hen de grootste cadeaubon ooit willen schenken, en daar hebben we jouw hulp voor nodig!

Wil jij de helden van nu ook eens letterlijk in de bloemetjes zetten? Dat kan door een kleine (of grote) donatie te doen. We zouden namelijk een gigantische cadeaubon van Stadsbon.be willen schenken aan het zorgpersoneel. Met die bon kunnen zorgverleners zichzelf eens in de watten leggen in hun favoriete stad (Gent, Brugge, Antwerpen, Kortrijk, Aalst en aan de kust).

Ze kiezen volledig zelf voor wat ze die bon willen gebruiken. Zo kunnen ze eigenzinnige eetadresjes verkennen, shoppen bij lokale hippe interieur- en modezaken, zalig genieten van wellness of proeven van heerlijke wijn of chai latte. You name it, Stadsbon has it. Het is trouwens niet alleen goed voor hun eigen welzijn en portemonnee, maar ook voor de deelnemende lokale handelaars.

Welverdiende qualitytime

Allemaal goed en wel, maar wat kost dat?! Je kan zelf kiezen hoeveel geld je wil doneren en kan dat al doen vanaf € 1! Met het ingezamelde geld hopen we meerdere cadeaubonnen te kunnen schenken aan het zorgpersoneel van ziekenhuizen. Zo kunnen ze na de coronacrisis genieten van wat welverdiende qualitytime.

Wil je zelf bijleggen voor De Grootste Cadeaubon van Vlaanderen? Heel fijn, je bent een held! Daarvoor surf je naar stadsbon.be/grootstecadeaubon, kies je hoeveel geld je wil doneren en aan welk ziekenhuis je graag een Stadsbon cadeau zou willen doen. Daarna kan je nog een berichtje laten en eenvoudig online betalen.

Geef je toch liever een persoonlijk cadeautje af aan jouw held? Op de website van De Stadsbon vind je het volledige aanbod terug en zie je welke toffe handelaars deelnemen. Merci! ❤️

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.