https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Nieuw ‘Harry Potter’-spel ‘Hogwarts Legacy’ lanceert veelbelovende trailer

Nieuw ‘Harry Potter’-spel ‘Hogwarts Legacy’ lanceert veelbelovende trailer

Wands at the ready!

hogwarts legacy
© Portkey Games

Binnen enkele dagen is het officieel herfst en dan ruilen we onze terrasstoel meer en meer in voor een plekje in de zetel. Ben jij het hier alvast mee eens en ben je ook nog eens een grote ‘Harry Potter’-fan? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want er is een nieuw spel op komst dat gebaseerd is op deze magische wereld. Enter: ‘Hogwarts Legacy’.

Voor fans van het ‘Harry Potter’-verhaal die maar geen genoeg krijgen van deze betoverende wereld hebben we zeer goed nieuws. Volgend jaar wordt namelijk het spel ‘Hogwarts Legacy’ uitgebracht. Het spel, dat beschikbaar zal zijn voor Playstation 4 en 5, Xbox Series X en One en PC, is een roleplayinggame. Je komt namelijk terecht op Zweinstein in de jaren 1800. Verder kan je natuurlijk verschillende elementen uit de boeken en films herkennen. Denk bijvoorbeeld maar aan de verschillende klaslokalen, het Verboden Bos en bezems waar je zelf mee kan gaan vliegen.

Hogwarts Legacy

Wie wel ontbreken, zijn de drie hoofdpersonages. Omdat het verhaal zich afspeelt voor de tijd van Harry Potter zal je hem, Ron en Hermelien niet tegen het lijf lopen op de tovenaarsschool. Er zijn natuurlijk wel heel wat nieuwe personages waar je kennis mee kan maken en met een beetje geluk loop je ook een van de gekende geesten tegen het lijf. Verder leer je in het spel nieuwe locaties en fabeldieren kennen, maar kan je ook toverdranken maken, spreuken leren en van jezelf een échte tovenaar of heks maken. Wands at the ready!

Wil je toch nog graag wat meer informatie? Check dan zeker de trailer van het spel. Hier kan je meteen heel wat scènes herkennen en de visuals zijn ook gewoonweg indrukwekkend. Wie helemaal overtuigd is, zal wel nog heel eventjes geduld moeten hebben. ‘Hogwarts Legacy’ is namelijk pas beschikbaar vanaf 2021.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: