Home Lifestyle Succes blijft maar duren: spektakelmusical ’40-45’ opnieuw verlengd

Succes blijft maar duren: spektakelmusical ’40-45’ opnieuw verlengd

Ook de hoofdcast wordt uitgebreid met twee nieuwe gezichten.

Studio 100

Wie nog geen kaartje voor spektakelmusical ’40-45’ gekocht heeft, krijgt van Studio 100 nog een kans. Voorstellingen voor de show werden al verschillende keren verlengd en gaan nu al zeker door tot mei 2020. Ons zou het bovendien niet verbazen als er nadien nog eens extra voorstellingen worden aangekondigd.

Dat ’40-45’ een succesverhaal is, wisten we al langer. De spektakelmusical werd al verschillende keren verlengd en ondertussen zijn er al zo’n 600.000 kaartjes de deur uit. De laatste keer dat er verlengingen aangekondigd werden, was dit tot december 2019. Nu komen er opnieuw een paar maanden bij, want de cast gaat ondertussen al door tot mei 2020.

Cast wordt uitgebreid

Gezien het grote succes worden niet alleen de voorstellingen, maar ook de cast opnieuw uitgebreid. Zo zal Bert Cosemans vanaf 1 mei 2019 zijn opwachting maken in de spektakelmusical. Hij neemt de rol van vader Emiel op zich.

Ook komt er een extra acteur voor de rol van Louis Seghers die oorspronkelijk was weggelegd voor Jonas Van Geel. Momenteel wisselen Jonas en James Cooke elkaar af, maar vanaf nu kruipt ook Michiel De Meyer in de huid van het personage. Michiel zat al in het ensemble en mocht Jonas Van Geel ook af en toe vervangen. Door het ongeziene succes krijgt hij nu ook een vaste plaats in de hoofdcast.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.