Home celebs VIDEO: zo heldhaftig is de cast van de spektakelmusical ‘ 40-45’

VIDEO: zo heldhaftig is de cast van de spektakelmusical ‘ 40-45’

‘Ik heb ooit iemand zien neerschieten voor mijn voeten tijdens een Albanese afrekening. Dat was een crimineel, maar toen ben ik ook blijven zitten en heb ik de hulpdiensten gebeld. ‘

Deze week is de cast van de nieuwe spektakelmusical ‘40-45′ begonnen met repeteren. Het verhaal situeert zich in de Tweede Wereldoorlog en wij vroegen ons alvast af hoe heldhaftig Jelle Cleymans en co nu écht zijn.

Na het immense succes van 14-18 komt Studio 100 nu met een opvolger. ‘40-45′ belooft minstens zo spectaculair te worden als de eerste spektakelmusical en gaat over het verzet in Vlaanderen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het verhaal gaat over de twee broers Staf en Louis Segers (gespeeld door Jelle Cleymans en Jonas Van Geel) die opgroeien in een warm nest. De broers zijn jarenlang beste vrienden, maar wanneer de Tweede Wereldoorlog uitbreekt, komt hun vriendschap in het gedrang.

‘Gaat daarmee naar de oorlog’

Wie de show wil zien, zal wel nog even geduld moeten hebben, want de eerste voorstellingen gaan pas in oktober van start. Momenteel is de cast druk bezig met repeteren en wij mochten alvast de start van de repetities bijwonen. Zo mochten we al een keertje plaatsnemen op de indrukwekkende tribune en heeft de cast ons al wat meer verteld over het verhaal en hun personages. Maar daarnaast waren wij natuurlijk heel benieuwd naar hoe heldhaftig de acteurs zelf zijn. Schuilt er een verleidelijke spionne in Clara Cleymans en zou Jonas Van Geel zijn tegenspeler helpen als het er echt op aankomt? Je ontdekt het in onderstaande video.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: