Home celebs Taylor Swift heeft een rolletje in de verfilming van de musical ‘Cats’

Taylor Swift heeft een rolletje in de verfilming van de musical ‘Cats’

Puuurrrrfect fit. 😺

Taylor Swift
Photonews

Taylor Swift is niet alleen een geweldige zangeres, maar ze is ook nog eens een crazy cat lady bij uitstek. Haar twee katten Meredith en Olivia zijn überschattig en het is dan ook niet meer dan logisch dat de popdiva binnenkort te zien is in de verfilming van de musical ‘Cats’.

Fans van Taylor Swift kunnen haar binnenkort niet alleen op het podium bewonderen, maar ook op het grote scherm. De zangeres heeft namelijk een rolletje in de verfilming van de Broadway-musical ‘Cats’.

De musical kwam voor het eerst uit in 1981 en krijgt nu dus een moderne remake. Voor Taylor is het bovendien niet de eerste keer dat ze mag acteren, want in  2013 was ze bijvoorbeeld al een keertje te zien in de serie ‘New Girl’.

Cat-tastic

Bovendien krijgt ze het gezelschap van enkele andere grote namen zoals James Corden en Jennifer Hudson. Jennifer zal de rol van Grizabelle spelen en mag de krachtige ballade ‘Memory’ zingen. Welke rollen James en Taylor spelen, is momenteel nog niet bekend.

De verfilming zal geregisseerd worden door Tom Hooper die al een Oscar won voor zijn regie van ‘The King’s Speech’. De opnames voor het project gaan deze herfst van start in het Verenigd Koninkrijk. Mooi meegenomen voor Taylor Swift, want dan is ze steeds in de buurt van haar vriend Joe Alwyn.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.