Home Lifestyle WOW: ’40-45′ rondt historische kaap van half miljoen tickets en wordt wéér...

WOW: ’40-45′ rondt historische kaap van half miljoen tickets en wordt wéér verlengd

'Het was onze ambitie om met deze musical letterlijk én figuurlijk geschiedenis te schrijven', zegt Gert Verhulst. Dat is nu gelukt.

40-45
© Studio 100

Studio 100 kondigt aan dat spektakelmusical ’40-45′ zonet de kaap van een half miljoen verkochte tickets heeft gerond, wat ongezien is in Vlaanderen. Aangezien er nog altijd vraag is naar tickets, worden de voorstellingen nogmaals verlengd.

Tot 1 december 2019 zal het verhaal van broers Staf en Louis Segers al zeker gespeeld worden in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. De musical speelt al sinds oktober van dit jaar en werd eerder al verlengd tot oktober van volgend jaar – met een pauze in de zomer voor de show van K3 – maar de vraag naar tickets bleef. Dat 1 december echt de laatste speeldag zal worden, durven wij nu al te betwijfelen.

De verlenging komt er nadat een half miljoen tickets werden verkocht. ‘Het was onze ambitie om met “40-45” letterlijk én figuurlijk geschiedenis te schrijven’, zegt bezieler Gert Verhulst. ‘Dat we vandaag die symbolische kaap van 500.000 tickets overschrijden is iets wat mij bijzonder dankbaar maakt.’

Gelukkig voor de acteurs, die soms drie voorstellingen op een dag hebben, is er vervanging voorzien. James Cooke neemt vanaf 2019 geregeld de rol van Jonas Van Geel op zich, terwijl Laura Tesoro af en toe Nathalie Meskens en Clara Cleymans zal vervangen.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.