Home celebs AI: ‘40-45’-acteur Michiel De Meyer breekt zijn neus tijdens voorstelling

AI: ‘40-45’-acteur Michiel De Meyer breekt zijn neus tijdens voorstelling

Het is voorlopig niet duidelijk of Michiel vandaag weer zal meespelen.

Michiel de Meyer
Instagram: michiel.demeyer

Het zit spektakelmusical ‘40-45’ niet mee de laatste tijd. Het publiek werd al twee keer naar huis gestuurd door technische problemen met de tribunes en afgelopen weekend brak acteur Michiel De Meyer zijn neus tijdens een voorstelling.

Spektakelmusical ‘40-45’ werd al verschillende keren verlengd en krijgt van iedereen lovende reacties, maar af en toe loopt het ook bij Studio 100 een keertje mis. Zondagavond moest de voorstelling stopgezet worden door technische problemen met de tribunes. En de dag voordien brak Michiel De Meyer zijn neus tijdens de show.

Neusbreuk

Achter de schermen liep de acteur tegen een figurant en zo liep hij een neusbreuk op. ‘Op een bepaald moment merkte ik dat ik te laat dreigde te komen voor de volgende scène. Ik moest me haasten en liep snel in het donker. Het was een frontale botsing op volle snelheid. Ik ging meteen tegen de grond en bloedde hevig’, aldus Michiel in Het Nieuwsblad.

Het aanwezige publiek heeft niks gemerkt van het voorval, want de acteur kon meteen worden vervangen door een invaller. Backstage was er dan wel weer even paniek en samen met de figurant werd Michiel meteen naar het ziekenhuis gebracht. Het verdict? De acteur had een neusbreuk en de betrokken figurant bleek een hersenschudding te hebben.

Normaal gezien staat Michiel De Meyer vandaag opnieuw op het podium voor een nieuwe voorstelling van ’40-45’, maar voorlopig is het niet duidelijk of hij ook effectief zal meespelen. Momenteel ziet zijn gezicht nog blauw en de acteur wil liever ook geen risico’s nemen. ‘Ik ben extra voorzichtig omdat ik vrijdagavond Jonas Van Geel zal vervangen in de hoofdrol. Ik wil 100 procent klaar zijn’.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.