Home Lifestyle SINGLE SWIPE: ‘Datingapps en -concepten zijn voor singles die wanhopig zijn’

SINGLE SWIPE: ‘Datingapps en -concepten zijn voor singles die wanhopig zijn’

Ben je wanhopig als je aan het swipen, speeddaten of blind trouwen slaat? Onze singles geven hun mening.

Singles zijn allang geen uitzonderingen meer, maar dat wil niet zeggen dat ze niet met vooroordelen te maken krijgen. Ze maken het zichzelf moeilijk door kieskeurig te zijn, zijn doodongelukkig, en wanneer ze niet eenzaam in de zetel liggen, hebben ze casual seks met Jan en alleman. Is dat zo?

We legden enkele stereotypische stellingen over het vrijgezellenleven voor aan zij die het het best weten: singles. Onze 16 singles swipen links als ze niet akkoord zijn met de stelling, rechts als ze zich er wel in kunnen vinden. Ze verklaren hun standpunt door te vertellen over hun eigen ervaringen en nemen daarbij allesbehalve een blad voor de mond.

Swipen, speeddaten en blind trouwen lijken tegenwoordig zowat de enige manieren om aan een lief te geraken. Maar is het helemaal aanvaard om de liefde van je leven op een app te zoeken of schamen onze vrijgezellen zich toch een beetje voor hun geswipe? En wat denken ze van betalen voor een datingbureau of zich blind laten trouwen door de experts van VTM? Swipen maar, singles!

Met dank aan Friday Cowork.

Video: Anke Desmet.
Productie: Eline Debie.

Bekijk ook de andere Single Swipe-video’s:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.