Home Lifestyle SINGLE SWIPE: ‘De happy single bestaat niet’

SINGLE SWIPE: ‘De happy single bestaat niet’

We confronteren 16 singles met de clichés over hun vrijgezellenbestaan. Swipen ze links of rechts?

happy single

Singles zijn allang geen uitzonderingen meer, maar dat wil niet zeggen dat ze niet met vooroordelen te maken krijgen. Ze maken het zichzelf moeilijk door kieskeurig te zijn, zijn doodongelukkig, en wanneer ze niet eenzaam in de zetel liggen, hebben ze casual seks met Jan en alleman. Is dat zo?

We legden enkele stereotypische stellingen over het single leven voor aan zij die het het best weten: vrijgezellen. Onze 16 singles swipen links als ze niet akkoord zijn met de stelling, rechts als ze zich er wel in kunnen vinden. Ze verklaren hun standpunt door te vertellen over hun eigen ervaringen en nemen daarbij allesbehalve een blad voor de mond.

De happy single is een fenomeen waar al veel inkt over gevloeid is. Volgens de een is het een mythe, de ander gelooft er rotsvast in. En volgens sommige wetenschappers zijn singles – vooral vrouwelijke vrijgezellen – zelfs gelukkiger dan mensen in een koppel! Eens horen wat ons panel daarover te zeggen heeft. Singles, swipe away!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Met dank aan Friday Cowork.

Video: Anke Desmet.
Productie: Eline Debie.

Bekijk ook de andere Single Swipe-video’s: