Home Lifestyle SINGLE SWIPE: ‘Alle singles zijn eenzaam’

SINGLE SWIPE: ‘Alle singles zijn eenzaam’

'Ik voel me vooral eenzaam tijdens de feestdagen.'

single eenzaam

Singles zijn allang geen uitzonderingen meer, maar dat wil niet zeggen dat ze niet met vooroordelen te maken krijgen. Ze maken het zichzelf moeilijk door kieskeurig te zijn, zijn doodongelukkig, en wanneer ze niet eenzaam in de zetel liggen, hebben ze casual seks met Jan en alleman. Is dat zo?

We legden enkele stereotiepe stellingen over het single leven voor aan zij die het het best weten: vrijgezellen. Onze 16 singles swipen links als ze niet akkoord zijn met de stelling, rechts als ze zich er wel in kunnen vinden. Ze verklaren hun standpunt door te vertellen over hun eigen ervaringen en nemen daarbij allesbehalve een blad voor de mond.

Het volgende onderwerp is een dat in deze tijd van het jaar steeds weer aan bod komt: eenzaamheid. Koppels liggen samen gezellig in de zetel bij een brandend haardvuur, terwijl singles eenzaam en alleen kou lijden. Is dat zo? Zijn onze vrijgezellen eenzaam? En is het erger op bepaalde momenten en in specifieke periodes? Swipe away, singles!

 
Zag je de Single Swipe van vorige week al? Toen hadden onze vrijgezellen het over het cliché dat ze gewoon te kieskeurig zouden zijn.

Met dank aan Friday Cowork.

Video: Anke Desmet.
Productie: Eline Debie.

Meer voor singles: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.