Home Lifestyle YESSS: ‘Sex and the City’ en andere HBO-toppers komen naar Telenet Play

YESSS: ‘Sex and the City’ en andere HBO-toppers komen naar Telenet Play

Tijd om de verhalen van onze vier New Yorkse vriendinnen voor de 1.001ste keer te bekijken! En 'Big Little Lies'! En 'Game of Thrones'!

Sex and The City
© HBO

Telenet is flink aan het uitpakken. De provider strikte het voorbije jaar verschillende topseries en Oscar-winnende films, en sluit 2018 af met een uitgebreide deal met HBO. Netflix, watch out.

Zagen we alle 94 afleveringen van ‘Sex and the City’ al ontelbare keren? Abso-f*cking-lutely. Betekent dit dat we niet enthousiast worden van het idee ze nóg eens te bingen? Hell to the no. Telenet-klanten met een Play- of Play More-abonnement kunnen dit vanaf volgend jaar naar hartelust doen, want de provider biedt in 2019 het volledige gamma van HBO-topreeksen aan, waaronder dus ook de verhalen van onze vier New Yorkse vriendinnen.

Dit betekent dat, naast ‘Sex and the City’, ook onder meer ‘Game of Thrones’, ‘Big Little Lies’, ‘Entourage’, ‘Girls’, ‘The Sopranos’, ‘Insecure’, ‘Six Feet Under’, ‘The Wire’, ‘True Blood’ te bekijken zullen zijn. Van die eerste twee verschijnen er in 2019 bovendien nieuwe seizoenen op Telenet Play. Naast series krijgt Telenet ook de nieuwste films, comedyshows, documentaires en talkshows van HBO, en dit gelijktijdig met hun release in de Verenigde Staten.

Voor Play betaal je als klant met een standaardabonnement op digitale televisie 11,95 euro per maand extra. Voor Play More, het abonnement waarmee je ook topfilms kan bekijken, waaronder volgend jaar ‘Red Sparrow’, Incredibles 2′ en ‘I Feel Pretty’, betaal je 24, 95 euro extra.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.