Home Lifestyle HOERA: Hayu, een soort Netflix van realityprogramma’s, bestaat nu ook in België

HOERA: Hayu, een soort Netflix van realityprogramma’s, bestaat nu ook in België

'Keeping Up With The Kardashians', 'The Real Housewives', 'Million Dollar Listing': goed voor úren guilty pleasure.

reality
© Hayu

Zijn Amerikaanse realityprogramma’s als ‘Keeping Up with the Kardashians’, ‘The Real Housewives’ (van waar dan ook) en ‘Hollywood Medium’ je grootste guilty pleasure? Dan is vandaag een mooie dag. Hayu, een nieuwe streamingdienst vól realityreeksen, is net geland in België, zodat je nooit meer op je realityhonger moet blijven zitten. O-kurrrr!

Kardashians, housewives en bad girls

Voor zij die E! Entertainment niet in hun televisiepakket hebben, was keeping up met het met drama gevulde leven van de Kardashians niet zo simpel. Tot vandaag, dus. Op Hayu, een Amerikaanse streamingdienst die nu globaal gaat, vind je alle seizoen van de populairste en langstlopende realityreeks ooit. De nieuwe afleveringen komen bovendien exact op de dag dat ze in de Verenigde Staten op tv getoond worden ook op de streamingdienst.

Maar de Kardashians zijn niet de enige realitysterren die je kan volgen op Hayu. Je vindt er ook véél ‘The Real Housewives’-reeksen, ‘Ashlee+Evan’ (de serie over Ashlee Simpson), ‘Hollywood Medium with Tyler Henry’, ‘Famously Single’, ‘Vanderpump Rules’, ‘The Millionaire Matchmaker’, ‘Top Chef’, ‘Revenge Body with Khloé Kardashian’, ‘Bad Girls Club’ en veel meer. In totaal zijn er meer dan 6000 afleveringen beschikbaar. Genoeg bingemateriaal, toch?

Een maandje proberen

Voor een abonnement op Hayu betaal je maandelijks € 5,99. Er is geen contract, dus je kan opzeggen wanneer je maar wil. Als je nu registreert, kijk je bovendien de eerste dertig dagen gratis. Opgepast: je moet wel onmiddellijk je kaartgegevens geven. Je abonnement begint dus automatisch na die dertig gratis dagen. Vergeet dus niet op te zeggen, mocht je toch niet tevreden zijn.

Meer reality:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.