Home celebs Na jaren van verslaving en vergane glorie: Lindsay Lohan krijgt realityserie op...

Na jaren van verslaving en vergane glorie: Lindsay Lohan krijgt realityserie op MTV

De 32-actrice 'Mean Girls'-actrice zou haar leven gebeterd hebben, en dat krijgen MTV-kijkers te zien. Al kan wat drama niet ver weg zijn...

Lindsay Lohan
© MTV

‘Mean Girls’-actrice Lindsay Lohan (32) wordt sinds kort gevolgd door camera’s van MTV. Het resultaat van die opnames zal je kunnen zien in haar eigen realityserie, ‘Lohan Beach Club’, waarin het leven achter de schermen van Lohans vakantieresort in Mykonos getoond wordt.

Lohan Beach Club

Lindsay Lohan lijkt na een periode van drugs, feestjes en foute mannen terug op het rechte pad te zijn. De oude Lindsay, die aan de drugs zat, daarvoor meermaals gearresteerd werd en zich verloofde met een erg foute man, is dood, zei ze net voor haar 32e verjaardag nog.

Vandaag kondigt MTV aan dat we het nieuwe hoofdstuk in Lohans leven bij hen te zien zullen krijgen. De actrice woont tegenwoordig in Dubai, maar werkt hoofdzakelijk in Griekenland. Daar is ze eigenares van een club in Athene en een strandbar in Mykonos. Het is het reilen en zeilen van die laatste dat te zien zal zijn in ‘Lohan Beach Club’. Hoewel de serie Lohan – die zegt niet meer te feesten – dus zal tonen in een professionele setting, kan een beetje drama niet ver weg zijn in een programma dat zich afspeelt in het nachtleven, toch? We zijn al benieuwd, maar zullen helaas nog tot 2019 moeten wachten op ‘Lohan Beach Club’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer over Lindsay: