Home celebs Lindsay Lohan neemt afscheid van haar verleden als feestbeest: ‘Die persoon is...

Lindsay Lohan neemt afscheid van haar verleden als feestbeest: ‘Die persoon is dood’

De voormalige kindster blaast volgende week 32 kaarsjes uit, hoog tijd dus om afscheid te nemen van het verleden.

Lindsay Lohan wil voor eens en voor altijd duidelijk maken dat het feestbeest uit 2008 ‘dood’ is. In een interview met The New York Times vertelt ze over de beslissing om haar levensstijl volledig om te gooien.

Lindsay Lohan blaast volgende week 32 kaarsjes uit, hoog tijd dus om afscheid te nemen van haar slechte imago. Als jonge twintiger kwam de voormalige kindster vaak in de roddelpers door de talloze wilde feestjes en het roekeloos gedrag dat haar meerdere arrestaties opleverde. ‘Mensen moeten stoppen met dat steeds weer op te rakelen, want die persoon is dood. En dat is het allerbelangrijkste voor mij’, vertelt ze aan The New York Times.

‘Ik ben een normaal mens’

‘Tegenwoordig is er een zakelijke kant aan mijn leven, maar niet in Amerika, dus niemand weet ervan en dat vind ik wel fijn. Op die manier kan ik mij echt focussen op de dingen die ik wil bereiken’, vertelt de actrice openhartig.

‘Mijn verleden moet in het verleden blijven’

‘Ik ben een normaal mens. Een goed mens. Ik heb geen slechte bedoelingen. En mijn verleden moet in het verleden blijven.’ Maar tegelijk beseft Lohan dat ze de publieke opinie niet zomaar kan veranderen, daarom focust ze zich op haar werk. ‘Ik denk dat succes de beste wraak is. En stilte! Toen ik besloot om mijn levensstijl te veranderen ging ik op zoek naar een plaats waar ik rust en stilte kon vinden.’

Openbaring in Griekenland

LiLo besloot rust op te zoeken nadat haar relatie met de Russische miljonair Egor Tarabasov twee jaar geleden op de klippen liep. Het koppel was destijds verloofd, maar Lohan zette een punt achter hun relatie na een grote ruzie in het openbaar.

Uiteindelijk vond ze naar eigen zeggen rust in Griekenland. ‘Ik was op het strand in Mykonos toen het opeens allemaal klikte’, herinnert ze zich. ‘Ik besloot op dat moment om de volledige controle over mijn leven op te eisen, iedereen die voor mij werkte te ontslaan en mensen pas in dienst te nemen wanneer ik daar klaar voor was.’

@lohanrhodes #lifestyle ??‍♀️ #tmt

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Uit die openbaring groeide het idee om haar eigen stempel te zetten op het strand waar ze zo vaak vertoefde. Niet veel later zag de eerste vestiging van LOHAN Beach House het daglicht (zie onderstaande foto).

© Marco Arguello voor The New York Times

Binnenkort opent Lohan nog een LOHAN Beach House in de Griekse party hotspot Rhodos. Toch heeft ze acteren nog niet afgeschreven, en heeft ze zelfs enkele rollen beet. Lohan hoopt dat het publiek haar een eerlijke kans wil geven. ‘Ik kan acteren, mijn werk is goed en ik hou van mijn job’, klinkt ze vastberaden.

Lees ook: