Home Lifestyle Schokkende beelden in ‘Teen Mom 2’: Jenelle trekt wapen in bijzijn van...

Schokkende beelden in ‘Teen Mom 2’: Jenelle trekt wapen in bijzijn van zoon Jace

We hebben al veel gezien in 'Teen Mom', maar deze beelden zijn echt wel eng.

Teen Mom
© MTV

Van alle tienermoeders die hun leven laten volgen in de ‘Teen Mom’-series op MTV, is Jenelle Eason ongetwijfeld de meest controversiële. Maar de beelden die in de nieuwste aflevering van ‘Teen Mom 2’ te zien zijn, zijn zelfs voor haar schokkend.

Road rage

Eerder deze week werd de voorlaatste aflevering van het achtste seizoen van ‘Teen Mom 2’ getoond op de Amerikaanse televisie. Daarin pikt Jenelle Eason, moeder van drie en vermoedelijk opnieuw zwanger, haar oudste zoon Jace (8) op. Op een bepaald moment begint een grote truck achter haar te bumperkleven. De chauffeur haalt Jenelle vervolgens op een agressieve manier in, om dan keihard te remmen bij wijze van wraak, omdat de realityster hem niet liet voorbijsteken.

Zij die ‘Teen Mom 2’ volgen, weten dat je Jenelle beter niet kwaad maakt. En dat blijkt nog maar eens. Nadat ze de politie heeft gebeld met de telefoon van Jace, besluit Eason de chauffeur in kwestie te volgen. Die neemt namelijk net een afslag om de snelweg te verlaten. Niet veel later staat de mama van drie voor het huis van de man en roept ze hem toe dat ze de politie heeft gebeld, waarop hij zegt dat hij hetzelfde deed.

Wanneer Eason dan bij het achteruitrijden per ongeluk de brievenbus van de man omverrijdt, is het hek helemaal van de dam. De agressieve chauffeur blokkeert Jenelle met zijn truck en rijdt tegen haar auto aan, waarop MTV een zwart beeld toont met de volgende tekst: ‘Op dit moment trekt Jenelle haar vuurwapen’. Jawel, met haar zoontje Jace naast haar. Jenelle ontsnapt aan de man, die haar nog even achtervolgt, maar wordt dan aan de kant gezet door de politie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lang strafblad

Jenelle Eason – wiens meisjesnaam Evans is – heeft een hele geschiedenis van foute beslissingen, arrestaties en drama achter zich. Ze heeft een drugsverleden, datete met verschillende foute en meestal agressieve mannen en moest al heel vaak voor de rechter verschijnen. Sinds ze met David Eason is, met wie ze vorig jaar trouwde en een kindje kreeg, probeert Jenelle een beeld op te hangen van het perfecte gezin, maar dat vertoont steeds vaker barsten.

Er wordt namelijk gefluisterd dat Jenelle nog steeds drugs doet. Een drugstest op haar dochtertje Ensley bij de geboorte zou zelfs positief geweest zijn. Jenelles man David ligt ook geregeld onder vuur. Hij zou een explosief karakter hebben en wordt ervan beschuldigd Kaiser, Jenelles zoontje uit een vorige relatie, fysiek te mishandelen. Al werd dat niet bewezen. Eerder dit jaar werd David ontslagen van ‘Teen Mom 2’ na enkele homo- en transfobe tweets.

#DirtyThirty baby! ??? Had so much fun with you this weekend. #HappyBirthday ?

A post shared by Jenelle Eason (@j_evans1219) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Er lijkt maar geen einde te komen aan het drama in Jenelles leven, maar er zou weleens een einde kunnen komen aan haar aanwezigheid in het programma. Enkele weken geleden tweette de realityster dat ze niet aan het filmen is voor het negende seizoen van ‘Teen Mom 2’, terwijl geweten is dat de andere mama’s wel in opname zaten. Jenelle zou alleen nog willen meedoen als David haar mag vergezellen naar reünies en andere specials, maar dat zou MTV niet willen toestaan.

Meer ‘Teen Mom’: