Home celebs FOTO’S: Jenelle van ‘Teen Mom 2’ ziet er prachtig uit op haar...

FOTO’S: Jenelle van ‘Teen Mom 2’ ziet er prachtig uit op haar bruiloft

De dag voor de trouw kregen Jenelle en David enorme ruzie, maar het feest ging dan toch door.

Jenelle Evans van MTV-serie ‘Teen Mom 2’ verschijnt meestal met haar hoofd in de tabloids door de zoveelste arrestatie, ruzie of gefaalde drugstest, maar deze keer is er goed nieuws voor de temperamentvolle dame. Ze trouwde zaterdag met David, de vader van haar derde kindje Ensley. Al hing het feest blijkbaar even aan een zijden draadje.

Dan toch feest

Jenelle gaf zaterdag haar jawoord aan David Eason, met wie ze sinds 2016 samen is. De 25-jarige moeder zag er stralend uit in een mooie kanten jurk. David droeg een witte kostuumvest, zwarte broek en – helaas – zijn signature zonnebril met felblauwe spiegelglazen. Het koppel hield een ceremonie in de tuin van hun nieuwe huis.

Maar het was net dat nieuwe huis waardoor het feest bijna niet doorging. Volgens bronnen maakte het koppel de dag voor het trouwfeest kletterende ruzie over het feit dat hun huis en tuin niet voldoende af waren voor het feest. De gemoederen zouden zo hoog opgelopen zijn, dat de omgeving van Jenelle en David niet geloofde dat ze nog zouden trouwen. Maar gelukkig kon het koppel het alweer bijleggen, en zijn ze nu dus man en vrouw.

Op de foto’s van het trouwfeest die tot nu toe op sociale media verschenen, is nog geen spoor van Jenelles kinderen, Jace, Kaiser en Ensley. De realityster gebruikte wel een foto van Kaiser, het zoontje dat ze samen met Nathan Griffith kreeg, om haar volgers eraan te herinneren dat het zaterdagavond groot feest was. ‘Came for the love, staying for the party. Cheers to Jenelle and David’, staat er te lezen. Hopelijk krijgen we meer van het feest te zien in het programma.

Sums up tonight. ✨🙌🏻😂

A post shared by Jenelle Evans (@j_evans1219) on

Meer ‘Teen Mom’:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.