Home Lifestyle Ruth Beeckmans wordt vanavond getrakteerd op een portie gespierde blote basten in...

Ruth Beeckmans wordt vanavond getrakteerd op een portie gespierde blote basten in ‘De Laatste 24 Uur’

Wij krijgen het er spontaan warm van.

Nathalie Meskens overvalt vanavond haar goede vriendin Ruth Beeckmans in ‘De Laatste 24 Uur‘. De twee doen er alles aan om Ruth nog een prachtige laatste dag te bezorgen. Nathalie neemt Ruth onder andere mee op restaurant om te genieten van haar lievelingseten, maar daar wordt ze getrakteerd op een andere smakelijke verrassing…

Vorige week werd het startschot van het nieuwe VTM-programma ‘De Laatste 24 Uur‘ gegeven. Staf Coppens werd als eerste bekende Vlaming verrast met het slechte nieuws. Hij vervulde zijn allerlaatste dromen en daar kwamen meerdere keren enkele traantjes bij kijken. Kortom: het werd een emotioneel stukje televisie. Deze week is het de beurt aan Ruth Beeckmans, maar wij hebben een vermoeden dat zij minder snel last zal krijgen van waterige oogjes.

Gespierde dansers

Ruth Beeckmans wil tijdens haar laatste 24 uur nog genieten van haar lievelingseten. Enter: vol-au-vent met frietjes. Nathalie neemt er een potje mosselen bij en samen houden ze een gezellige babbel. Tot er plots een fan naast hen staat. Hij vraagt een selfie en de twee dames poseren met plezier naast hem. Ruth merkt meteen op dat hij een danser is. ‘Dat is vast een danser’, zegt ze tegen Nathalie. ‘Ik zie dat graag, zo’n spieren.’

Maar dat wist Nathalie al langer en daarom nodigde ze enkele dansers uit om speciaal voor Ruth te dansen in een bomvol restaurant. En jawel, op het einde trekken ze hun T-shirts uit. Hallokes! Liefste Nathalie, moest je nog nieuwe kandidaten zoeken voor je programma, dan stellen wij ons graag ter beschikking.

Het fragment met de dansers kan je hier bekijken.

De volledige aflevering met Ruth Beeckmans is vanavond om 20u35 te zien bij VTM. Iets om naar uit te kijken, als je het ons vraagt.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.