Home Lifestyle Viktor Verhulst geeft ons een rondleiding in de luxueuze villa van ‘Love...

Viktor Verhulst geeft ons een rondleiding in de luxueuze villa van ‘Love Island’

Een zwembad, 7 bedden, fitnesstoestellen, een make-upkamer, een 'boom boom room' en 90 camera's zodat we geen enkel moment zullen missen.

© VIER

In het nieuwe VIER-programma ‘Love Island’ gaan 5 mannen en 5 vrouwen op Gran Canaria op zoek naar de liefde van hun leven. Presentator Viktor Verhulst geeft ons een rondleiding in de villa die het schouwtoneel zal zijn van liefde, lust en heel wat drama.

‘Temptation Island’ is eindelijk bijna gedaan, en daar zijn we na dit seizoen – geeuw –  niet echt rouwig om. Gelukkig staat er een gloednieuw realityprogramma klaar. Thailand wordt ingeruild voor Gran Canaria, en van koppels of verleiders is geen sprake. In ‘Love Island’ gaan tien bloedmooie singles op zoek naar de liefde, en de kijkers kunnen hen daar een handje bij helpen. Wij hebben namelijk de macht om deelnemers onverbiddelijk naar huis te sturen.

Lust, liefde en drama

We maakten al kennis met de eerste vrijgezellen die zichzelf figuurlijk – en waarschijnlijk ook wel letterlijk –  zullen blootgeven de komende zes weken. En nu geeft presentator Viktor Verhulst ons een rondleiding in de luxueuze villa die het schouwtoneel zal vormen van lust, liefde en sowieso héél wat drama.

Een prachtig zwembad, een buitenkeuken, een fitnesshoek met bokshandschoenen voor als de gemoederen hoog oplopen, een make-upkamer, en één grote slaapkamer waar iedereen zal samenhokken. ‘Die telt maar zeven bedden voor tien singles’, aldus Viktor. ‘Dat betekent niet dat er direct magie moet gebeuren. Maar we doen er wel alles aan om de romantiek hier wat te laten borrelen.’

Er is ook één aparte slaapkamer, de hide away die in andere programma’s wel eens de ‘boom boom room’ wordt genoemd, waar een koppel die een proef of wedstrijd wint zich even in alle privacy kan terugtrekken. Alhoewel, privacy? In het hele resort hangen namelijk zo’n negentig camera’s. ‘We kijken overal, maar echt overal mee’, lacht Viktor. ‘Er gaat niets gebeuren dat wij niet gezien zullen hebben.’

‘Love Island’ start nu maandag 27 mei en zal dagelijks te zien zijn om 21.30 uur op VIER. Veel kijkplezier!


Lees ook: