Home Lifestyle KIJKTIP: Vitaya verwent je deze zomer elke donderdag met een romantische film

KIJKTIP: Vitaya verwent je deze zomer elke donderdag met een romantische film

Het belooft een zwoele zomervakantie te worden!

© Summit Entertainment & Temple Hill Entertainment

Hoera, ‘t is officieel zomervakantie en zoals we in België intussen al gewoon zijn betekent dat helaas niet dat we de hele tijd in het zonnetje kunnen liggen. Heeft Netflix deze maand niets interessants voor jou te bieden, maar wil je wel met een dekentje en een potje popcorn voor de televisie kruipen? Dan kan je rekenen op Vitaya, want de zender zendt tijdens de zomervakantie elke donderdag een zeemzoete romantische film uit.

Het is niet omdat het buiten pijpenstelen regent dat we het binnen niet lekker heet kunnen maken. Vanaf morgen, donderdag 2 juli, wordt donderdagavond jouw guiltypleasuremoment, want Vitaya zendt tijdens de zomervakantie elke donderdag om 20u35 een zwoele romantische zomerfilm uit. En het zijn niemand minder dan Scott Eastwood en Britt Robertson die met hun fantastische acteerprestatie in de zeemzoete film ‘The Longest Ride‘ de spits mogen afbijten. Zag je Clint Eastwoods zoon, die er trouwens wel mag zijn, nog niet aan het werk in de film? Dan moet je ‘m zeker zien! ‘The Longest Ride’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van bestsellerauteur Nicholas Sparks en neemt je mee op de romantische rollercoaster van de voormalige rodeokampioen Luke en studente Sophia. Hun relatie wordt meermaals op de proef gesteld, en al zeker wanneer ze op een avond een oude man uit zijn auto helpen en geconfronteerd worden met zijn verleden.

‘Under the Tuscan Sun’

Op donderdag 9 juli mogen we Alex Pettyfer en zijn tegenspeelster Gabriella Wilde met de klassieker ‘Endless Love‘ op het scherm verwachten. Op 16 juli is het dan weer aan de tearjerker der tearjerkers: ‘P.S. I Love You’ met Hilary Swank en Gerard Butler in de hoofdrollen. De Amerikaans-Italiaanse romcom ‘Under the Tuscan Sun‘ zal je op 23 juli doen wegzwijmelen bij een romantisch verhaal om u tegen te zeggen. Frances (Diane Lane) trekt na de relatiebreuk met haar man naar Italië en wordt er opslag verliefd op een oud huisje in Cortona. Ze besluit om haar drukke leventje in San Francisco vaarwel te zeggen. Vervolgens bouwt ze met behulp van haar nieuwe vlam Marcello en vriendin Katherine een nieuw leven op in Toscane.

Nog niet romantisch genoeg? Op 30 juli zendt Vitaya ‘Letters To Juliet‘ uit. Een week later (op 6 augustus) kan je dan weer Russel Crowe aan het werk zien in ‘A Good Year‘. Op 13 augustus zie je in ‘Australia‘ hoe de Britse Lady Sarah Ashley (Nicole Kidman) op haar ranch in Australië de hulp inroept van veedrijver Drover (Hugh Jackman). De twee vallen als een blok voor elkaar, maar wanneer de stad waarin ze wonen het mikpunt wordt van bombardementen krijgt hun leven een drastische wending.

Daarna is het op 20 augustus de beurt aan Lindsay Lohan en Jane Fonda in dramafilm ‘Georgia Rule‘. De zomervakantie afsluiten doet Vitaya in stijl met een film die je áltijd kippenvel bezorgt: ‘The Fault in Our Stars‘. Een overzicht van alle films vind je hieronder.

  • 02/07 om 20.35: The Longest Ride
  • 09/07 om 20.35: ‘Endless Love’
  • 16/07 om 20.35: ‘P.S. I Love You’
  • 23/07 om 20.35: ‘Under the Tuscan Sun’
  • 30/07 om 20.35: ‘Letters To Juliet’
  • 06/08 om 20.35: ‘A Good Year’
  • 13/08 om 20.35: ‘Australia’
  • 20/08 om 20.35: ‘Georgia Rule’
  • 27/08 om 20.35: ‘The Fault in Our Stars’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.