Home Lifestyle UH-OH: ‘roaching’ is het nieuwste datingfenomeen waarvoor je moet oppassen

UH-OH: ‘roaching’ is het nieuwste datingfenomeen waarvoor je moet oppassen

Het is de schrik van elke single die hoopt de ware te zijn tegengekomen.

© tallie robinson via unsplash

Alsof daten nog niet moeilijk genoeg is, zijn er tal van ‘fenomenen’ waarvoor je moet uitkijken wanneer je eindelijk besluit je hart open te stellen. Het allernieuwste in de rij is ‘roaching’ en het is de schrik van elke single die hoopt de ware te zijn tegengekomen.

Je hebt een aantal toffe dates gehad met een interessante man of vrouw, en je ziet wel potentieel in jullie prille relatie. Je staat op het punt hem of haar voor te stellen aan je vrienden of ouders en je maakte al heel wat toffe toekomstplannen met jullie tweetjes. Maar plots kom je erachter dat die persoon het niet zo serieus meent met jou. Naast jouw zalige gezelschap, spendeert hij of zij namelijk ook nog graag tijd met een of zelfs tal van andere dates. Klinkt dit je bekend in de oren?

Afspreken met meerdere knapperds

Het is dan ook helemaal niets nieuws, aangezien we er waarschijnlijk allemaal al eens mee te maken kregen, maar het ‘fenomeen’ kreeg nu gewoon een naam: ‘roaching’. Als je date naast jou nog met verschillende andere mensen datet en jou daar niets over vertelt, dan heb je te maken met ‘roaching’.

Het is natuurlijk volledig normaal dat je in het begin nog niet alles wil inzetten op een persoon, en dus nog afspreekt met een of meerdere knapperds. Het is dan wel de bedoeling dat je daar eerlijk over bent en je date(s) duidelijk maakt dat je nog niets exclusiefs wilt. Doe je dit stiekem, dan schep je verwachtingen die je misschien niet kan waarmaken. Wees van in het begin gewoon heel duidelijk of jullie de volle honderd procent voor elkaar gaan of nog even willen rondkijken. Zo vermijd je heel wat ongemakkelijke situaties in de toekomst.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.