Home Lifestyle Film Op deze datum verschijnt ‘Wonder Woman 1984’ in de bioscoop

Op deze datum verschijnt ‘Wonder Woman 1984’ in de bioscoop

Het wachten zit er bijna op!

wonder woman
© Warner Bros.

Wij hebben er even op moeten wachten, maar nu is het bijna zover. Bij Warner Bros. maakten ze zopas de releasedatum van ‘Wonder Woman 1984’ bekend en die komt er net na de zomervakantie aan. Wij kunnen alvast niet wachten!

Op 30 september is het zover en keert Wonder Woman terug naar het grote scherm. Deze keer maken we een sprong naar de jaren 80 en hier krijgt onze favoriete superheldin te maken met twee nieuwe vijanden. Enter: Max Lord en The Cheetah.

WW84

In ‘Wonder Woman 1984’ kruipt Gal Gadot opnieuw in de hoofdrol en ook het vervolg werd geregisseerd door Patty Jenkins. Daarnaast hebben we ook goed nieuws voor fans van Chris Pine, want de acteur neemt opnieuw de rol van Steve Trevor op zich. De nieuwkomers zijn dan weer Pedro Pascal (‘Game of Thrones’) en Kristen Wiig (‘Bridesmaids’). Pedro zal de slechterik Max Lord spelen en Kristen doet zich op haar beurt voor als de niet zo brave The Cheetah.

De eerste ‘Wonder Woman’-film verscheen al in 2017, dus het was eventjes wachten op een opvolger. Normaal gezien was de sequel voorzien – nadat de releasedatum al een keertje werd uitgesteld – voor begin juni, maar nu hebben ze bij Warner Bros. een nieuwe datum bekendgemaakt. Schrijf 30 september dus alvast maar op in je agenda. Zitten de avonturen van Wonder Woman momenteel nogal ver in je geheugen? Check dan zeker nog eens de trailer voor ‘Wonder Woman 1984’. Wedden dat je meteen zin krijgt om Gal Gadot opnieuw te zien schitteren op het grote scherm?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.