Home Lifestyle Dare to Date komt met winedating: daten met een persoon én een...

Dare to Date komt met winedating: daten met een persoon én een fles wijn naar jouw smaak

Het speeddatingbureau slaat de handen in elkaar met Our Daily Bottle voor een online wijncafé voor singles.

© Dare to Date/Our Daily Bottle

Nooit was het zo moeilijk voor vrijgezellen om iemand te ontmoeten als nu. Dare to Date organiseert daarom sinds een tijdje online speeddates en in samenwerking met Our Daily Bottle worden die nu extra leuk gemaakt. Enter: winedating!

Een goed glas wijn is bijna essentieel tijdens een speeddate. Of het nu is om je zenuwen te onderdrukken, je date een beetje aantrekkelijker te doen lijken of gewoon de tijd de doden als de persoon tegenover jou dodelijk saai is. Dare to Date, een Belgisch speeddatingbureau, heeft dat heel goed begrepen. Ze slaan de handen in elkaar met wijnwinkel Our Daily Bottle en lanceren winedating: online speeddaten met een persoon en een fles wijn naar jouw keuze.

Een match?

Wanneer je je inschrijft voor zo’n avondje winedating, wordt je gevraagd een vragenlijst in te vullen. Het algoritme van Dare to Date wijst je 15 singles toe die weleens een match zouden kunnen zijn, terwijl Our Daily Bottle je perfecte wijnmatch zoekt. Je krijgt de fles wijn die bij jou past opgestuurd, zodat je er tijdens het speeddaten rustig van kan slurpen. Et voilà, je waant je bijna in een echt wijncafé. Bovendien heb je onmiddellijk iets om over te praten. Heeft je date dezelfde wijnsmaak, of is zijn wijnkeuze direct een dooddoener? Na de dates kan je aanduiden wie je leuk vond. Als je date jou ook heeft aangeduid, worden jullie contactgegevens uitgewisseld.

Een avondje online speeddaten met een fles wijn kost je € 19,90. Het eerste online wijncafé gaat door op 11 december. Je zal je wel moeten haasten, want de avond is bijna volzet. Inschrijven doe je op www.daretodate.be.

Lees ook: