Home Lifestyle VTM zoekt singles voor nieuw, intiem datingprogramma

VTM zoekt singles voor nieuw, intiem datingprogramma

Je duikt zonder kleren aan samen in bed voor een diepgaand gesprek.

singles
© vtm

‘Blind Getrouwd’, ‘First Dates’, ‘Boer zkt Vrouw’ en noem maar op. Singles kunnen de laatste tijd aan tal van programma’s meedoen om een lief te proberen vinden. Binnenkort komt daar nog eentje bij, want VTM zoekt vrijgezellen voor een nieuwe, intieme datingshow.

De tijd dat je je potentiele partner enkel en alleen op café of op een feestje kon tegenkomen is gedaan. Met verschillende datingapps kan je jouw ware liefde ook online vinden en je kan je prins(es) op het witte paard zelfs ontmoeten terwijl er een camera op jullie neus staat. De laatste jaren zijn er namelijk tal van datingshows die singles helpen in hun zoektocht naar een lief. Denk maar aan ‘First Dates’, ‘Blind Getrouwd’ en ‘Boer zkt Vrouw’. VTM voegt nu eentje aan dat lijstje toe, want de zender is volop op zoek naar vrijgezellen voor een nieuw datingprogramma.

Bijna helemaal blootgeven

Het heet voorlopig ‘Undressed‘, maar het is nog niet bekend of dit de definitieve titel wordt. Dat het er intiem aan toe zal gaan, staat wél als een paal boven water. De bedoeling is namelijk dat twee vrijgezellen hun kleren uittrekken, hun ondergoed mogen ze aanhouden, en dan het bed induiken voor een diepgaand gesprek van dertig minuten. ‘Durf je je bijna helemaal bloot te geven en heb je zin om iemand écht te leren kennen’, luidt de oproep.

Op die manier kan je je niet verbergen achter je scherm of je kleine ‘complexen’ proberen wegmoffelen op foto’s met een of andere filter of in real life met een mooie outfit. ‘Ben je openhartig genoeg om te laten zien wie je bent, met alles erop en eraan’, aldus VTM.

Oproepfilmpje

Wie interesse heeft, kan zich via deze website inschrijven. Leeftijd, seksuele geaardheid of gender spelen helemaal geen rol. Op de website van VTM kan je trouwens het oproepfilmpje bekijken, wat je een beter beeld geeft van het opzet van het programma.

Lees ook: