Home Lifestyle Body ZIEN: in deze reclamespot voor scheermesjes is voor het eerst schaamhaar te...

ZIEN: in deze reclamespot voor scheermesjes is voor het eerst schaamhaar te zien

Met of zonder haartjes: vrouwen zijn altijd zomerklaar!

© Billie

Hell yeah,  eindelijk toont een reclamespot voor scheermesjes eens iets anders dan ellenlange bruine benen en gladde oksels, want in de spot van Billie is voor het eerst schaamhaar te zien. Het merk staat bekend om zijn rebels karakter en gebruikte in het verleden ook al ‘behaarde’ modellen.

Back to reality, want het Amerikaanse bedrijf Billie showt in zijn laatste reclamespot met vrouwen waarvan het schaamhaar lollig uit hun onderbroek komt piepen. Het doel van de reclamespot? Vrouwen aantonen dat ze altijd zomerklaar zijn, met of zonder haartjes.

Billie wil het zelfvertrouwen van vrouwen opkrikken en bewijzen dat het oké is om met okselhaar of schaamhaar rond te lopen. Daarom maakten ze in het verleden ook al een reclamespot met vrouwen die schaamteloos met een bosje okselhaar voor de camera poseerden.

De controversiële reclamespot zorgde meteen voor heel veel ophef in medialand en richt zich zowel tot vrouwen als tot mannen. Ook zij moeten beseffen dat vrouwen ook met haar op hun benen mogen rondlopen. Want eerlijk? We verbergen allemaal weleens stiekem dat bosje okselhaar onder die wintertrui, niet?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.