Home Lifestyle Film ZIEN: Rebel Wilson insinueert dat ‘Pitch Perfect 4’ eraan komt en wij...

ZIEN: Rebel Wilson insinueert dat ‘Pitch Perfect 4’ eraan komt en wij zijn zó aca-ready!

De Australische actrice was dinsdag in halloweenkostuum te gast Ellen DeGeneres.

© The Ellen Show via YouTube

Get ready, pitches, want ziet ernaar uit dat ‘Pitch Perfect 4’ er dan toch aankomt! Ellen DeGeneres (60) haalde Rebel Wilson (38) de pieren uit de neus tijdens de halloweenspecial van haar talkshow, en hoewel de Australische actrice niet bevestigde dat er een vierde deel van de blockbuster zit aan te komen, wist ze wel te zeggen dat ze straks start met de opnames van ‘een musicalfilm’.

Dinsdagavond was niemand minder dan Rebel Wilson – verkleed als volleybal Wilson uit ‘Cast Away’ – te gast bij Ellen DeGeneres, die zich voor de gelegenheid had uitgedost als Mariah Carey.

De twee hadden het over Wilsons ‘jaar van plezier’, ‘The Bachelor’ en haar moeders eerste Halloween in de VS. Maar waar wat ons vooral interesseert is: komt er nog een vierde ‘Pitch Perfect’-film of niet? Dat wou ook DeGeneres (60) weleens weten.

‘Ik zal meer zingen’

Wilsons antwoord? ‘Wel, ik kan niets officieels zeggen, maar… Ja, ik zal in de komende 12 maanden een musicalfilm opnemen.’ Ook voegde ze eraan toe dat ze ‘meer zal zingen’.

‘Wij, ‘Pitch Perfect’-meisjes, zien elkaar doodgraag. Het is altijd fijn samenwerken’, aldus de 38-jarige actrice.

Vier vingers in de lucht

Begin vorige maand stond de ‘Pitch Perfect’-fanbase nog op z’n kop toen Wilson een foto deelde op Instagram waarop ze samen met collega’s Anna Camp, Brittany Snow en Chrissie Fit vier vingers in de lucht houdt.

View this post on Instagram

❤️❤️❤️❤️

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

De allereerste ‘Pitch Perfect’ kwam uit in 2012, de tweede in 2015 en de derde speelde eind vorig jaar in de cinemazalen. Of ook hoofdrolspeelster Anna Kendrick weer van de partij is voor het vierde deel is voorlopig niet geweten.

Nog meer filmnieuws: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.