Home Lifestyle Film ZIEN: kindsterretjes uit iconische film ‘Mrs. Doubtfire’ posten reünie-foto

ZIEN: kindsterretjes uit iconische film ‘Mrs. Doubtfire’ posten reünie-foto

De film viert zijn 25ste verjaardag.

Photo News

Een film die gegarandeerd iedereen zag in zijn of haar kindertijd is ‘Mrs. Doubtfire’. De feelgoodfilm viert dit jaar zijn 25ste verjaardag en enkele hoofdrolspelers hielden daarom een kleine reünie.

De film dateert al vanuit 1993, maar wordt sindsdien om de zoveel tijd opnieuw uitgezonden op televisie. Man of vrouw, jong of oud, optimist of pessimist: je zou al lang moeten zoeken om iemand te vinden die de film nog nooit een keertje zag. ‘Mrs. Doubtfire’ was een wereldwijd succes en won zelfs een Oscar.

De hoofdrol was weggelegd voor de magistrale Robin Williams. Hij speelde een vader die na een scheiding zijn kinderen niet meer mocht zien. Hij verkleedde zich daarom als nanny – de voluptueuze Mrs. Doubtfire –  zodat hij nog iedere dag kon doorbrengen met hen. Dat verliep natuurlijk niet altijd zoals gepland, met hilarische situaties als gevolg.

Nostalgie

De film bestaat dit jaar maar liefst 25 jaar, ja, we worden oud! Het katapulteert ons meteen terug naar onze kindertijd en maakt ons supernostalgisch. Het is niet voor niets throwback thursday en daarom delen we met jullie de foto van de reünie die de hoofdrolspelers onlangs hielden.

Op de foto zie je de drie kindjes uit de film die ondertussen helemaal volwassen zijn geworden. Lisa Jakub (39) speelde de oudste dochter Lydia, Matthew Lawrence (38) kroop in de huid van Chris en Mara Wilson (31) was Natalie, de benjamin. Ook Pierce Brosnan (65), die de stiefvader Stuart speelde, was van de partij op de bijeenkomst.

‘Dus dit gebeurde’, schreef Lisa onder de foto van hun viertjes op restaurant. Ze deelde ook een filmpje dat gemaakt werd die avond. Het begon met een foto – op de gsm van mister Bond himself – uit de film waar Lydia, Chris en Natalie elkaars hand vasthouden. Wanneer de camera uitzoomt, zien we de drie sterren in exact dezelfde positie staan, maar dus 25 jaar later. Cute!

Robin Williams was helaas de grote afwezige op deze reünie, de graag geziene en immens populaire acteur overleed in 2014. Hij was al een hele tijd ziek en besloot vier jaar geleden om uit het leven te stappen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.