Home Lifestyle Food Quick zoekt een origineel ontwerp voor kartonnen Giant-kraagje

Quick zoekt een origineel ontwerp voor kartonnen Giant-kraagje

Wie weet prijkt jouw design deze lente rond je favoriete burger.

Quick Giant
© Quick

Quick mag dit jaar 50 kaarsjes uitblazen. Om die verjaardag in stijl te vieren, wil de hamburgerketen de collerette – het kartonnen kraagje – rond zijn meest iconisch burger de Giant in een nieuw jasje steken. En jij kan daarbij helpen!

Al een halve eeuw lang kan je bij Quick de lekkerste burgers en krokantste frietjes bestellen. Een van hun klassiekers is natuurlijk de Giant. Rond deze iconische hamburger zit een kartonnen kraagje dat ervoor zorgt dat alle ingrediënten goed op hun plaats blijven zitten. Je likte er ongetwijfeld al eens een heerlijk stukje gesmolten kaas van. Dit stukje verpakking heeft een naam: de collerette, maar nog geen design. Al vijftig jaar is het een saai en kleurloos wit stuk papier. Hoog tijd om daar verandering in te brengen!

Foto, quote of tekening

Normaal horen bij een verjaardag taart en cadeautjes, maar Quick besluit in de plaats daarvan zijn eigen klanten in de watten te leggen. Al moet je daar wel iets voor doen. De hamburgerketen organiseert een wedstrijd waarbij alle lekkerbekken hun eigen design voor de collerette kunnen ontwerpen. Dat kan gaan van een foto over een quote tot een artistieke tekening. Laat je creativiteit de vrije loop en stuur je ontwerp in via hun website.

De wedstrijd loopt de hele maand februari. De deelnemende nieuwe ‘jasjes’ kan je bewonderen op de site en je kan je stem uitbrengen voor jouw favoriet. De veertig designs met de meeste stemmen worden door een professionele jury beoordeeld samen met hun tien favorieten. Uiteindelijk zullen daaruit vier winnaars gekozen worden die in productie gaan en vanaf mei zullen pronken rond de Giant in alle 77 Belgische vestigingen.

Lees ook: