https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Food TAKEAWAYTIP: spaghettirestaurant Bavet opent vandaag z’n eerste vestiging in Mechelen

TAKEAWAYTIP: spaghettirestaurant Bavet opent vandaag z’n eerste vestiging in Mechelen

Na 5 jaar wachten worden de Mechelaars beloond!

Bavet Mechelen
© Bavet

Bavet Mechelen opent vandaag z’n deuren voor takeaway en delivery. Het is de dertiende vestiging van de spaghettirestaurantketen.

In 2016 opende Bavet haar eerste spaghettirestaurant in Gent en al snel volgden Leuven, Antwerpen en Brussel. De afgelopen jaren kende de keten een explosieve groei. De startsteden hebben intussen bijna allemaal meer dan een vestiging en Bavet telt nu in totaal maar liefst twaalf spaghettirestaurants in ons land en eentje bij onze noorderburen in Maastricht.

Na vijf jaar het gesmeek van ongeduldige Mechelaars te moeten aanhoren, opent Bavet vandaag haar eerste vestiging in de stad. Je kan het restaurant vinden op de historische IJzerenleen 8 in hartje Mechelen.

Takeaway only

Aparte tijden vragen om aparte initiatieven en dat heeft ook de keten begrepen. Het restaurant in Mechelen is momenteel dan ook enkel voorzien op takeaway en delivery. Bavet lanceert samen met haar nieuwste vestiging bovendien 100 % recycleerbare verpakkingen. Hiervoor slaat de keten de handen in elkaar met Red-use, een klimaatproject van Mechelaar Danielle Ansoms waarmee ze horeca wil helpen om op een duurzame manier takeaway en delivery te organiseren.

Mechelen is trouwens al de tweede stad die een Bavet-restaurant verwelkomt in volle lockdown. In november opende er nog een vestiging in Luik. En er zouden dit jaar nog meer openingen op de planning staan…

Lees ook: