Home Lifestyle Food PRIMEUR: Delhaize pakt als allereerste supermarktketen uit met rawfoodgamma

PRIMEUR: Delhaize pakt als allereerste supermarktketen uit met rawfoodgamma

Wij willen proeven!

© Delhaize

Delhaize is innovatiever dan ooit. De populaire én vooruitstrevende supermarktketen is de eerste in België om een eigen rawfoodgamma in de rekken te leggen.

Zijn de termen vegan en raw Chinees voor jou? Dan heb je de afgelopen maanden vast onder een steen geleefd. De veganistische én ook de rawvegankeuken maken al een tijdje hun opmars in foodieland.

Raw food

‘Raw’ betekent letterlijk rauw. Het is een bereidingstechniek waarbij de gebruikte voedingsmiddelen niet gebakken, gestoomd of gekookt worden. Ze worden rauw verwerkt. De ingrediënten zijn voornamelijk rauwe groenten, fruit, granen en noten.

Delhaize grijpt primeur

Een trend wordt natuurlijk pas een échte trend als ook de markt zich ernaar schikt. Delhaize springt als eerste op de kar en legt sinds maandag 21 augustus een rawfoodgamma in hun bakkerijafdeling.

Concreet gaat het om raw cakes gemaakt op basis van onbewerkte niet-dierlijke voedingsmiddelen. Elke cake is additieven-, gluten- en lactosevrij en 100% natuurlijk. Bovendien bevatten de gebakjes geen klassieke geraffineerde suikers. De van nature aanwezige suikers in dadels en agave geven de gebakjes een zoete smaak.

Varianten

  • Hey Chocolate Lover!: chocolade- & karamelsmaak
  • Hey Summer Lover!: limoen & mango
  • Hey Berry Lover!: framboos & blauwe bes
  • Hey Vanilla Lover!: vanille

Elke portie van twee gebakjes wordt verkocht aan € 5,49.

Meer food:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.