Home Lifestyle Food NOSTALGIE: Lunchables zijn weer he-le-maal terug

NOSTALGIE: Lunchables zijn weer he-le-maal terug

*heavy breathing*

Ben jij geboren in de jaren negentig? Zet je dan best even neer, want wij hebben geweldig nieuws voor jullie. Lunchables, ons favoriete middageten van vroeger, is weer helemaal terug. Wij gaan meteen een voorraadje inslaan!

Na al die jaren zijn we onze geliefde Lunchables nog altijd niet vergeten en dat is het merk zelf duidelijk niet ontgaan. Speciaal voor ons brengen ze hun pizza en treatza-versie weer op de markt. Bij de eerste versie krijg je een pizzabodem die kan besmeren met tomatensaus en geraspte mozzarella. Eet je liever zoet? No worries, want je kan ook je eigen dessertpizza maken. Hier krijg je er een soort van chocopasta en gekleurde sprinkles bij. YUM!

De klassieke variant met kaas en hesp én meteen ook onze favoriet komt voorlopig niet terug, maar wij hopen alvast dat dit maar een kwestie van tijd is. Helaas zijn de Lunchables momenteel enkel in Amerika verkrijgbaar en dit in verschillende supermarkten zoals Target, Kroger en Piggly Wiggly. Vergeten jullie ons ook niet, pretty please?

Nog meer nostalgie:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.