Home Lifestyle Hotspots HOTSPOT: Poule & Poulette opent binnenkort in Mechelen

HOTSPOT: Poule & Poulette opent binnenkort in Mechelen

Ook Balls & Glory zoekt een locatie in de stad.

Poule & Poulette Mechelen
© Instagram: @astridvpraet / @ballsnglory

Mechelen is on a roll! Na de opening van het Mexicaanse Chili Beans afgelopen maand, wordt nog deze zomer de kippenspeciaalzaak Poule & Poulette verwacht en ook Wim Ballieu en zijn Balls & Glory zouden naarstig op zoek zijn naar een locatie in de stad.

Place to be als het om eetadresjes gaat in Mechelen is ongetwijfeld de IJzerenleen. Naast Ellis Gourmet Burger, Le Pain Quotidien en de roze yoghurtijsjes van Moochie, opent binnenkort ook de kippenspeciaalzaak Poule & Poulette er de de deuren. ‘Wij hopen eind augustus de deuren te openen, net op tijd voor Maanrock‘, vertelt Frederik Goossens, een van de vennoten, aan GVA. ‘We hebben het pand van Intermezzo gehuurd van de eigenaar die de brasserie vroeger uitbaatte. Het unieke aan de IJzerenleen is dat je hier een mooie mix van horeca en winkels kan vinden. Daardoor is er in de straat zowel overdag als ’s avonds leven.’

Poule & poulette ?? #ppmoment

A post shared by Astrid (@astridvpraet) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Kip, ballen en burgers

Op het menu: een smaakvolle, sappige kip aan ‘t spit, maar ook vol-au-vent, een frisse caesarsalade of Thaise tom ka kai. Ook voor geflambeerde kip of een gevulde seizoenskip ben jij bij Poule & Poulette aan het juiste adres. Wil je al dat lekkers mee naar huis nemen? In het pand in Mechelen zal er ook een take-out voorzien zijn.

Poule & Poulette is trouwens niet de enige restaurantketen die potentieel ziet in de stad. Ook Beastie Burger opent binnenkort aan de IJzerenleen en Wim Ballieu liet weten dat hij met zijn Balls & Glory op zoek is naar een pand. ‘We zijn met twee mogelijke locaties bezig. Dit najaar hopen we ons ei te kunnen leggen’, klinkt het.

Lees ook: