Home Lifestyle VIDEO: Pommeline en Fabrizio delen hun bedgeheimen: ‘Mooiste lichaamsdeel? Zijn piemel!’

VIDEO: Pommeline en Fabrizio delen hun bedgeheimen: ‘Mooiste lichaamsdeel? Zijn piemel!’

Het 'Temptation Island'-koppel heeft het onder andere over bedblunders, hun eerste keer, afknappers tussen de lakens en hun aantal bedpartners.

Fabrizio viel als derde BV af in ‘Dancing with the Stars’, maar in bed scoort ie volgens zijn verloofde Pommeline wel een dikke 10 op 10.

Het is vanavond de grote finale van het VIER-programma ‘Dancing with the Stars’. Ook Fabrizio Tzinaridis deed mee en hij haalde zijn allerbeste moves boven. Helaas mocht het niet baten en vloog de ‘Temptation’-verleider tot zijn grote teleurstelling als derde kandidaat uit de danswedstrijd.

In de slaapkamer heeft hij maar één jurylid, zijn verloofde Pommeline, en daar kunnen zijn soepele bewegingen duidelijk wél op meer enthousiasme rekenen. Wij stelden Pommelizio enkele pikante vragen over hun seksleven en we kunnen jullie al verklappen dat ze geen blad voor de mond namen.

‘Ik heb mezelf pijn gedaan’

Hoe was hun eerste keer? Wat is hun grootste bedblunder? Wat is hun favoriete standje? Op deze en nog tal van andere vragen antwoordde het dolverliefde koppel met een grote glimlach. ‘Ik heb dat vliesje onder mijn tong pijn gedaan, ik heb er nog altijd last van.’ Benieuwd op welke vraag dat het antwoord was, kijk dan zeker naar onderstaande video.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.