Home Lifestyle De 6 beste podcasts voor een spannender seksleven

De 6 beste podcasts voor een spannender seksleven

In jullie rode oortjes en oefenen maar!

podcasts seks
© ketut subiyanto via Pexels

We hebben het allemaal druk, druk, druk. Maar ook als je geen tijd hebt voor een uitgebreide sekscursus, kan je online aan je seksleven werken. En dat doe je wel on the go met deze podcasts voor in je rode oortjes.

1 / 6
Vuile Lakens
Bedvogels
Why Won’t You Date Me?
Turn Me On
Seks & Other Human Activities
Savage Lovecast
Vuile Lakens
Vuile Lakens

Vuile Lakens is een podcast over seks, het lichaam en alles waarover je in keurig gezelschap niet durft te praten. Zo omschrijven historica Anaïs Van Ertvelde en schrijfster Heleen Debruyne hun babbeluurtje. Als moderne vrouwen weten ze wat ze willen: taboes doorprikken en vrouwen een realistisch beeld geven over seks, hun lijf en de wereld waarin we vogelen.

© Vuile Lakens

Bedvogels
Bedvogels

In deze podcastreeks van zeven afleveringen praten vier vrolijke vogels over de relatie- en seksperikelen van de doorsnee millennial. Ben je als twintiger of dertiger op zoek naar antwoorden? Dan hebben de wetenschappers, experts en coaches die aandraven in deze podcast, de kennis waar jij naar zoekt.

© Human

Why Won’t You Date Me?
Why Won’t You Date Me?

Amerikaanse comédienne Nicole Byer is single and ready to mingle, en wel met andere grapjassen uit de showbizz. In haar dolkomische podcast praat ze met actrices, komieken en realitysterren over de bekommernissen van de vrijgezel, seks, liefde en datingfiasco’s.

© HeadGum

Turn Me On
Turn Me On

Koppels die graag buiten de lijntjes kleuren, vinden bij Jeremie en Brudy van Turn Me On twee gelijkgestemden. Dit koppel identificeert zich als een getrouwd polyamoureus stel. Ze zijn niet vies van een avontuurtje en helpen je graag op weg als jij ook op zoek bent naar een minder traditioneel relatie- of seksleven.

© Sickboy Media

Seks & Other Human Activities
Seks & Other Human Activities

Iedereen heeft sukkelseks. En ook iedereen heeft weleens problemen in zijn/haar relatie- en seksleven. Dat weten ook de hosts van deze podcast. In hun peptalks praten ze over de worstelingen die je als koppel tegenkomt, hoe je erover leert te communiceren en hoe je ze te boven komt.

© The Last Podcast Network

Savage Lovecast
Savage Lovecast

Dan Savage is al meer dan 25 jaar een vaste waarde in de internationale wereld van sekscolumns en erotisch advies. Zijn Engelstalige podcast begon nochtans als een grapje, want wat kon een gay man een heterokoppel nu leren? Heel veel, zo bleek. Ettelijke jaren later is Savage Lovecast nog altijd de plek bij uitstek voor straight-up straight couple advice.

© Dan Savage

Meer podcasts: