Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

In jullie rode oortjes en oefenen maar!

De 6 beste podcasts voor een spannender seksleven

We hebben het allemaal druk, druk, druk. Maar ook als je geen tijd hebt voor een uitgebreide sekscursus, kan je online aan je seksleven werken. En dat doe je wel on the go met deze podcasts voor in je rode oortjes.

Vuile Lakens

Vuile Lakens is een podcast over seks, het lichaam en alles waarover je in keurig gezelschap niet durft te praten. Zo omschrijven historica Anaïs Van Ertvelde en schrijfster Heleen Debruyne hun babbeluurtje. Als moderne vrouwen weten ze wat ze willen: taboes doorprikken en vrouwen een realistisch beeld geven over seks, hun lijf en de wereld waarin we vogelen.

© Vuile Lakens

Bedvogels

In deze podcastreeks van zeven afleveringen praten vier vrolijke vogels over de relatie- en seksperikelen van de doorsnee millennial. Ben je als twintiger of dertiger op zoek naar antwoorden? Dan hebben de wetenschappers, experts en coaches die aandraven in deze podcast, de kennis waar jij naar zoekt.

© Human

Why Won’t You Date Me?

Amerikaanse comédienne Nicole Byer is single and ready to mingle, en wel met andere grapjassen uit de showbizz. In haar dolkomische podcast praat ze met actrices, komieken en realitysterren over de bekommernissen van de vrijgezel, seks, liefde en datingfiasco’s.

© HeadGum

Turn Me On

Koppels die graag buiten de lijntjes kleuren, vinden bij Jeremie en Brudy van Turn Me On twee gelijkgestemden. Dit koppel identificeert zich als een getrouwd polyamoureus stel. Ze zijn niet vies van een avontuurtje en helpen je graag op wegnnals jij ook op zoek bent naar een minder traditioneel relatie- of seksleven.

© Sickboy Media

Seks & Other Human Activities

Iedereen heeft sukkelseks. En ook iedereen heeft weleens problemen in zijn/haar relatie- en seksleven. Dat weten ook de hosts van deze podcast. In hun peptalks praten ze over de worstelingen die je als koppel tegenkomt, hoe je erover leert te communiceren en hoe je ze te boven komt.

© The Last Podcast Network

Savage Lovecast

Dan Savage is al meer dan 25 jaar een vaste waarde in de internationale wereld van sekscolumns en erotisch advies. Zijn Engelstalige podcast begon nochtans als een grapje, want wat kon een gay man een heterokoppel nu leren? Heel veel, zo bleek. Ettelijke jaren later is Savage Lovecast nog altijd de plek bij uitstek voor straight-up straight couple advice.

© Dan Savage

Meer podcasts:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Luister meer

MUST FOLLOW: Bowie Redman Barbiers (30): 'Ik besefte: als ik wil dat er iets verandert, zal ik zélf m’n mond moeten opentrekken'
Marie (22): 'Ik kon in de spiegel kijken en denken: dit is de persoon die ik wilde, maar niet durfde zijn'
LUISTERTIPS: 15 meeslepende misdaadpodcasts voor fans van true crime
MUST FOLLOW: Britt Buseyne (27): ‘Mijn doel? Zoveel mogelijk ondernemend talent ertoe aan te zetten om een positieve impact te maken'
Pedro Elias maakt podcast over zijn hypochondrie
LUISTERTIP: 5 podcasts die je moet hebben beluisterd voor je gaat trouwen
PODCAST: beluister hier de achtste aflevering van 'Happy Ending'
PODCAST: beluister hier de zevende aflevering van 'Happy Ending'
PODCAST: beluister hier de zesde aflevering van 'Happy Ending'
MUST FOLLOW: Nadia El Makhfi en Yana Smits (beiden 28) van podcast 50 koffies: 'Met ons mediaplatform willen we ons focussen op de leiders van morgen'
PODCAST: beluister hier de vijfde aflevering van 'Happy Ending'
PODCAST: beluister hier de vierde aflevering van 'Happy Ending'
MUST FOLLOW: Moika Nkwocha-Nweze (24): ‘Thuiskomen bij jezelf is het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven'
PODCAST: beluister hier de derde aflevering van 'Happy Ending'
LISTEN UP: 9 podcasts voor als je eens goed wil lachen
Originele podcastwandeling in Gent brengt je langs mijlpalen uit technogeschiedenis van 9000