Home Lifestyle RODE OORTJES: 5 x erotische podcasts om je klaar te stomen voor...

RODE OORTJES: 5 x erotische podcasts om je klaar te stomen voor een hete avond

'Ik wil dat je het gevoel hebt dat iedereen naar jouw pijpen danst. Sluit de deur, steek me in jouw oren en ontdek!'

© Getty

Na zo’n lange werkdag kunnen we ons weleens ergeren aan de muzieksmaak van bepaalde radiopresentatoren of hebben we gewoon geen nood aan muziek die door de boxen van je auto knalt. Heb je er dan al eens over nagedacht om niet naar liedjes, maar wel naar een interessante podcast te luisteren? Misschien zijn deze vijf erotische podcasts wel iets voor jou.

Podcasts zijn terug van weggeweest én interessanter dan ooit. Je hebt ze in alle vormen en maten, en er bestaan dus ook enkele erotische versies die je seksleven misschien wel kunnen opkrikken. Wij zochten de meest sensuele verhalen voor jou uit.

1 / 5
Knightly Pleasures
Frisky Friday
A Private Affair
Dirty Erotica
Sultry Stories
Knightly Pleasures
Knightly Pleasures

We bijten de spits af met een van de pikantste podcasts op het wereldwijde web: ‘Knightly Pleasures’. De podcast focust zich op vrouwen die hun lichaam willen ontdekken en zelfbevrediging naar een hoger niveau willen tillen. ‘Ik wil je sexy, sterk en zelfzeker doen voelen. Ik wil dat je het gevoel hebt dat iedereen naar jouw pijpen danst. Sluit de deur, steek me in jouw oren en ontdek’, staat er bij de beschrijving te lezen. Spannend!

Frisky Friday
Frisky Friday

Je vrijdagavonden zullen nooit meer hetzelfde zijn na het beluisteren van de podcast ‘Frisky Friday’. Hij trakteert je elke vrijdag op een stomend liefdesverhaal à la ‘Fifty Shades of Grey’ en doet je hunkeren naar je volgende vrijpartij.

A Private Affair
A Private Affair

De podcast ‘A Private Affair’ probeert zich van andere podcasts te onderscheiden door waargebeurde verhalen te brengen. De afleveringen duren gemiddeld een klein kwartiertje en vertellen verhalen waar jij zelfs in je stoutste dromen niet over durft te dromen. Om je een klein voorsmaakje te geven: de afleveringen ‘Back to School: A Sexual Education’ en ‘Office Sex and a Holiday Story’ klinken veelbelovend.

Dirty Erotica
Dirty Erotica

Eentje uit de boekjes: ‘Dirty Erotica’ fluistert enkele spannende verhalen in je oren die je helpen om het voorspel alvast een beetje op gang te brengen. Je leert er je stoutste kant mee kennen en ervaart enkele nieuwe technieken om je lichaam klaar te maken voor een wilde avond.

Sultry Stories
Sultry Stories

De zwoele stem van Lara Ryan neemt je tijdens de podcasts van ‘Sultry Stories’ mee op een erotisch avontuur. Ze helpt je met haar hitsige verhalen om langzaam warm te lopen en er een hete avond van te maken. Onze favoriete aflevering? ‘Paris Layover’!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.