Home Lifestyle Body PLAYLIST: de 50 meest opzwepende liedjes om op te lopen

PLAYLIST: de 50 meest opzwepende liedjes om op te lopen

© #ShowUs by Dove / Getty Images

Die goede voornemens die je op 1 januari maakte? Die zijn – sorry not sorry – intussen alweer lang zoek. Nu het zonnetje schijnt, het lekker rustig is buiten en je energie op overschot hebt, is dit het ideale moment om dat goede voornemen om te lopen toch weer op te pikken. Om het dit keer wél vol te houden, zochten wij naar de 50 ultieme loopnummers. Run baby, run!

Een kleine vier jaar geleden verzamelde Spotify al eens de beste loopnummers aller tijden, maar aangezien die playlist intussen niet meer up-to-date is, besloten we om zelf het muziekarchief van de app in te duiken en de meest motiverende en aanstekelijke nummers in een playlist te gieten. Ze helpen je om een stabiel ritme aan te houden, minder snel afgeleid te zijn én tijdens die laatste meters op je tanden te bijten.

Who run the world?

Welk nummer bij ons sowieso op repeat staat? ‘Run the World (Girls)‘ van Beyoncé, tiens! Je goede voornemens en een paar degelijke sportschoenen had je al, maar nu heb je dus ook de ultieme playlist voor tijdens je loopsessie. Hup, die vijf kilometer is een makkie met zulke goede muziek als motivatie! Wedden dat je morgen, ondanks die spierpijn, weer zin hebt om je loopoutfit aan te trekken?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer zin om nu te sporten?