Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© #ShowUs by Dove / Getty Images

Go, go, go!

PLAYLIST: de 60 meest opzwepende liedjes om op te lopen

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Die voornemens die je op 1 januari maakte? Die zijn – sorry not sorry – intussen alweer lang zoek. Nu het zonnetje schijnt, het lekker rustig is buiten en je energie op overschot hebt, is dit het ideale moment om dat goede voornemen om te lopen toch weer op te pikken. Om het dit keer wél vol te houden, zochten wij naar de 60 ultieme loopnummers. Run baby, run!

Een kleine vijf jaar geleden verzamelde Spotify al eens de beste loopnummers aller tijden, maar aangezien die playlist intussen niet meer up-to-date is, besloten we om zelf het muziekarchief van de app in te duiken en de meest motiverende en aanstekelijke nummers in een playlist te gieten. Ze helpen je om een stabiel ritme aan te houden, minder snel afgeleid te zijn én tijdens die laatste meters op je tanden te bijten.

Who run the world?

Welk nummer bij ons sowieso op repeat staat? ‘Run the World (Girls)‘ van Beyoncé, tiens! Je goede voornemens en een paar degelijke sportschoenen had je al, maar nu heb je dus ook de ultieme playlist voor tijdens je loopsessie. Hup, die vijf kilometer is een makkie met zo’n goede muziek als motivatie! Wedden dat je morgen, ondanks die spierpijn, weer zin hebt om je loopoutfit aan te trekken?

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer zin om nu te sporten?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '