Home Lifestyle Plannen voor een avontuurlijke reis? Rugzakkenmerk Osprey wil je graag sponsoren!

Plannen voor een avontuurlijke reis? Rugzakkenmerk Osprey wil je graag sponsoren!

Osprey zoek negen avonturiers die hun ambassadeurs willen worden.

Rugzakkenmerk Osprey is op zoek naar negen avontuurlijke zielen met bakken wanderlust die hun ambassadeurs willen worden. Osprey schenkt de uitverkorenen een nieuwe rugzak én reisbudget, in ruil daarvoor houden de ambassadors de volgers van Osprey via sociale media op de hoogte van hun avonturen.

Transporter 95

Speel je al lang met het idee om te gaan backpacken? Of heb je zelfs al concrete plannen? Osprey Europe zou je een financieel duwtje in de rug kunnen geven, maar dan moet je hen wel eerst je plannen laten weten. Het merk zoekt negen reislustigen die hun nieuwste duffel van 95 liter, de Transporter 95, willen uittesten op een reis van een maand of een jaar. De reistas, waarvan je een rugzak kan maken, ter waarde van 160 euro krijg je cadeau, net als 500 pond – zo’n 550 euro – reisbudget.

Deel je plannen

Het enige wat jij moet doen om een van de Europese ambassadeurs van Ospreyte worden, is jouw grootse reisplannen voor het komende jaar neerpennen. De meest avontuurlijke, epische plannen worden uitgekozen – want die zullen ook de leukste verhalen op social media opleveren – dus zorg ervoor dat je origineel bent! De winnaars reizen ofwel een jaar rond en vertrekken in oktober van dit jaar, of ze trekken er een maand lang op uit, in een van de acht periodes die Osprey uitzette tussen oktober 2017 en september 2018. Tijdens die periodes zijn zij de gezichten van de ‘Around the World in 95 Litres’-campagne. Je kan je nog tot en met 31 augustus hier kandidaat stellen. Succes!

Time well-spent: #traveling by tuk tuk while #backpacking across #Thailand. ?: @jdpacific @jgursh | #OspreyPacks

A post shared by Osprey Packs (@ospreypacks) on

Meer reistips:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.