Home Lifestyle Food Deze kerstverpakking van Piper-Heidsieck wil je meteen in huis halen

Deze kerstverpakking van Piper-Heidsieck wil je meteen in huis halen

Merry glamorous X-mas!

Piper-Heidsieck

Eerlijk, een goeie coupe champagne mag niet ontbreken op Kerstmis, en zéker niet op Nieuwjaar. Om de eindejaarsfeesten dit jaar extra glamorous te maken, komt Piper-Heidsieck op de proppen met een prachtige, limited edition-verpakking in de vorm van een gigantische lipstick. We love it!

Meteen bovenaan ons kerstlijstje: deze luxeverpakking van Piper-Heidsieck. De lipstickset in rood en goud – de symbolische kleuren van het champagnemerk – werd speciaal ontworpen voor de Cuvée Brut. Het meest bekroonde champagnehuis van de eeuw herken je aan zijn gouden glans van de fijne belletjes, zijn subtiele neus waarin peer en appel versmelten met citrusaroma’s en zijn fluwelen afdronk.

Het spel van verleiden

Met zijn speciale feestverpakking wil Piper-Heidsieck inspelen op het spel van verleiden en het lef, subtiliteit en het vleugje glamour dat daarbij nodig is. Neem daar nog mode en film bij als eeuwige inspiratiebron en je hebt een unieke, fascinerende verpakking voor de eindejaarsfeesten. De twee-in-een-set geeft je feesttafel trouwens niet alleen die golden touch, maar zorgt er ook voor dat je fles vloeibaar goud bij elke gang lekker koel blijft. Win-win!

Piper-Heidsieck lipstickset

De lipstickset van Piper-Heidsieck scoor je vanaf 15 november voor slechts 45 euro bij de beste cavisten van ons land.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.