Home Lifestyle Food Aldi brengt een drieliterfles (!) prosecco uit speciaal voor de feestdagen

Aldi brengt een drieliterfles (!) prosecco uit speciaal voor de feestdagen

Ho, ho, hoooo, Merry Christmas!

prosecco
Shutterstock

Een glaasje bubbels af en toe kan deugd doen en met de feestdagen in aantocht kunnen we maar beter al een voorraadje inslaan. Gelukkig hadden ze bij Aldi een briljant idee, want de supermarktketen brengt speciaal voor deze feestelijke periode een drieliterfles prosecco uit. Bring on the bubbly!

Na het succes van hun magnumflessen cava en champagne zien ze het bij Aldi nog een tikkeltje groter. Speciaal voor de kerstperiode brengen ze namelijk een drieliterfles prosecco uit. Deze is afkomstig uit Italië en wordt erg gesmaakt bij het grote publiek. Wij zijn eerlijk gezegd niet zo kieskeurig als het op bubbels aankomt, maar de prosecco zou een accent van vers citrusfruit en wisteriabloemen bevatten. Een verfrissende en zachte smaak volgens kenners!

Aldi

Uit een drieliterfles kan je normaal gezien zo’n 24 glazen halen en voor de fles betaal je omgerekend zo’n 44 euro. De Prosecco Jeroboam DOCG is normaal gezien vanaf midden november in de winkel verkrijgbaar, maar voorlopig is het nog niet bekend of de flessen ook bij ons te koop zullen zijn. Wij hopen alvast van wel!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.